Widok

Elite Force!

Elite Force! Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Elite Force!, 6 października 2007 godz. 22.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

impreza

na bank bedzie przegrubboo:P:D:P nie mozna takiej imprezy ominac:P

w koncu cos na poziomie u nas

tydz temu w wawie byl mistrz breakbeatu krafty kuts... dlaczego w sfinksie nie ma imprez na europejskim poziomie!!!

cos na poziomie

robert: a europejski poziom to jaki bo w sumie nie ma w Polsce klubu w ktorym wystapilaby taka ilosc zagranicznych gwiazd jak w Sfinksie

cos na poziomie

paryss:nie przecze ze Sfinks to jeden z lepszych klubow tego typu w Polsce ale dla mnie jako zwolennika polamanych bitow brakuje gwiazd typu plump djs czy stanton warriors ktorzy faktycznie wystapili juz w Sopocie. Czekam na kolejne gwiazdy wytworni fingerlickin' lub dj'ow ktorzy zdobywaja nagrody breakspoll ale puki co rzadko odwiedzaja Polske a jak juz sa to tak jak ostatnio Warszawa i polodnie Polski. Sam wyszedlem z propozycja pomocy przy realizacji imprezy z Plump Djs do Sfinksa ale nie byli zainteresowani!!! Pozdrawiam i doceniam didzejski kunszt.

HEJ

Mam nadziej ze trojmiasto sie szykuje na ta imprezke...odzewu nie widac a to na pewno bedzie fajna imprezka!!!

tczew jest z wami, na pewno jak zawsze bedzie grubo :D

kolejne 10 godzin na dupe nie siąde :D:D

Wjazd od 18 lat czy 21 ?

raczej od 21

fdgfd

wbijaj nawet jak masz12 xd byle jakos bys wygladal xD

BEDZIE PARANOJA JAK CO TYDZIEN :DDDD OCZYWISCIE PARANOJA W POZYTYWNYM TEGO SLOWA ZNACZENI XD XDXD

Startujemy

Bedzie masakra!!!

party

Imprezka się udała z****iście...
Cieszy mnie fakt, że w Polsce organizuje się coraz więcej imprez na takim poziomie. Tylko, że po takich imprezkach trudno wrócić do rzeczywistości....
Vinyl i Sfinks rządzą

party

Racja...super impreza ...wlasnie wstalem. Czekam na kolejna gwiazde Sfinksowego swiata. Breakbeat jest odjechany. Pozdrawiam wszystkich

Inne tematy z forum Rozrywka

Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk (7 odpowiedzi)

Gdańsk po raz kolejny stanie się miejscem wielkich siatkarskich emocji! Po sukcesach Polaków na...

22 Fląder Festiwal 2025 (3 odpowiedzi)

22 FF 2025 jest dofinansowany ze środków Miasta Gdańsk. 13 i 14 czerwca zapraszamy do...

Wolność jest kobietą: Doda, Kasia Lins (46 odpowiedzi)

27 czerwca na placu Zebrań Ludowych pod hasłem "Wolność jest kobietą" odbędzie się koncert...

do góry