Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rewelacja wątek zamknięty Rewelacyjne podejście do klienta i piękne suknie. Pomimo, że nie byłam...
~Sandra
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 czerwca 2017

Polecam wszystkim Pannom Młodym! wątek zamknięty W tym salonie można poczuć się naprawdę wyjątkowo. Jest schludny i urządzony...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 października 2016

Piekne sukienki z klasa, przesympatyczna obsluga, najlepiej! wątek zamknięty Nie jestem w stanie sobie wyobrazic lepszej obslugi niz ta w Elizabeth...
~Aga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 września 2016

SZCZERZE POLECAM ! wątek zamknięty Dzięki Pani Hani idealnie dopasowałam suknię dla siebie. W tym salonie można...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 lipca 2016

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Polecam tak naprawde w kazdej kategorii, piękny salon, przemiła obsługa i...
~Asia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 marca 2015

Marta - opinia wątek zamknięty Wszystkim przyszłym pannom młodym polecam ten salon. Przemiła i kompetentna...
~Marta
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 września 2014

POLECAM! wątek zamknięty Szczerze mogę polecić ten salon. Pani Iza wspaniale się mną zaopiekowała,...
~Justyna B.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2014

Salon, który spełnia marzenia!! wątek zamknięty Drogie Panie, do salonu E.P. trafiłam dzięki temu portalowi i był on kolejnym...
~Emilia
-

dodano: 21 lipca 2014

wszystko raczej ok wątek zamknięty Wszystko niby ok ale nic na super. Ceny trochę "wysokie" jak na moją kieszeń...
~mg
-

dodano: 4 czerwca 2014

Zakup sukni w Elisabeth - POLECAM wątek zamknięty Drogie panny młode, gorąco polecam zakup sukni w tym salonie. Przemiła...
~Szczęśliwa posiadaczka sukni
-

dodano: 12 maja 2014

Prosto z bajki wątek zamknięty Jeszcze przed wejściem do salonu po prostu przyjemnie jest popatrzeć przez...
~zachwycona
-

dodano: 19 lutego 2014

Świetny salon dla Panny Młodej wątek zamknięty Przemiła obsługa-jedyny sklep, gdzie nie kazano mi czekać do wyznaczonego...
~Panna Młoda
-

dodano: 19 października 2013

Polecam z całego serca wątek zamknięty Witam, Salon bardzo elegancki, przestronny z dużym asortymentem - od sukienek...
~Emilia
-

dodano: 4 października 2013

Wczorajsza wizyta wątek zamknięty W salonie byłam wczoraj z moją przyjaciółką, która na przyszły rok szykuje...
~Monika
-

dodano: 13 września 2013

Brak profesjonalizmu wątek zamknięty Współpraca układała się wzorcowo, obsługa mnie zachwyciła, jednak koniec...
~Juta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2013

elizabeth passion gdynia wątek zamknięty W pełni zgadzam się z opiniami moich poprzedniczek - szyłam moją sukienkę w...
~metisse
3

dodano: 18 lutego 2013

Miła obsługa i sympatyczny wystrój, suknie strojne wątek zamknięty Kolejny salon dla "sroczek" - w ofercie same świecidełka, koraliki,...
~ania
-

dodano: 1 maja 2013

polecam!! wątek zamknięty współpraca z paniami to sama przyjemność. Znają się na temacie, pomocne i...
~feell
-

dodano: 21 marca 2013

Serdecznie polecam!!! wątek zamknięty W tym salonie wybrałam swoją wymarzoną suknię ślubną... Teraz czekam na...
~Patrycja
-

dodano: 27 stycznia 2013

Obsługa - rewelacja! wątek zamknięty Przede wszystkim świetna obsługa. Pani miła, cierpliwa, szczera, bardzo...
~Agnieszka
3

dodano: 29 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry