Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
DJ MIKA LAZAR TOPLESS SHOW !! wątek zamknięty https://www.facebook.com/events/321722081196407/ Opis Już 11 Lutego u nas...
~Gość
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 lutego 2012

Elypsa OK wątek zamknięty witam, kilka slow na temat tego klubu. lokal bardzo przyjemny, obsluga moze...
~tomi
-

dodano: 29 sierpnia 2011

Muzyka bardzo, bardzo mixowa (klubowa) wątek zamknięty Wybraliśmy ten club gdyż nigdy tam nie byliśmy. Chcieliśmy zobaczyć, opinie...
~Monia
-

dodano: 18 lipca 2011

C..... nie impreza wątek zamknięty Na stronie internetowej i na fb jest wyraznie napisane ze w czw sa imprezy, a...
~:)
-

dodano: 17 czerwca 2011

Byłem zobaczyłem uwierzyłem ! wątek zamknięty Elypse ruszyło z grubej rury i jak widać bezkonkurencyjnie w Gdyni,zawsze coś...
~Quba
4

dodano: 22 kwietnia 2011

Obsluga wątek zamknięty Bylem do 2009 roku wiernym kluboiwiczem do czasu gdy ochroniarz potraktowal...
~Klubowicz
1

dodano: 2 kwietnia 2011

:) wątek zamknięty Cóż za zmiana, oczywiście na plus :) po długiej przerwie miałam okazję...
~...
-

dodano: 21 lutego 2011

JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!! wątek zamknięty 5 URODZINY ELYPSY TO WIELKI NIE WYPAL!!! KLAMSTWO NA ULOTCE ZE DLA KAZDEGO...
~Sławek
10

dodano: 1 lutego 2011

Wiek wątek zamknięty Czy wpuszczą od nie pełna 16 lat ?
~małolata
3

dodano: 25 stycznia 2011

Serdecznie polecam!!! wątek zamknięty Witam, miałam okazję bawić się w Elypse Club w dniu urodzin klubu i powiem...
~nataliaXXX
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 31 stycznia 2011

Jestem w szoku ! wątek zamknięty wow widzę że elypse idzie grubo miło miło zaczyna się ruszać jestem mile...
~Serek
-

dodano: 14 stycznia 2011

więcej takich imprez!!!! wątek zamknięty Gratuluję imprezy jaką klub zorganizował pierwszego dnia świąt. Coś nowego!!...
~klubowicz
-

dodano: 28 grudnia 2010

popieram wątek zamknięty chcialem sie dolaczyc do tego co jest napisane na trojmiasto.pl z ciekawosci...
~Bartek Kozłowski
-

dodano: 26 listopada 2010

Nowy Dj ?? wątek zamknięty Ostatnio zawitałam do waszego klubu i miłym zaskoczeniem był zupełnie nowy Dj...
~Klaudia
9

dodano: 10 października 2010

Co jest z ta Elypsa wątek zamknięty Chcialam swoje zarzenowanie oglosic na forum bo moze to cos zmieni...oby!! Z...
~klient
-

dodano: 14 listopada 2010

Zdecydowanie ODRADZAM wątek zamknięty Witam. Poszedłem do klubu na połowinki wszystkich liceów. Impreza miała...
~Jacek
-

dodano: 10 listopada 2010

ŻENADA , STANOWCZO ODRADZAM ! wątek zamknięty Klub jako sam w sobie jest przyjemny, ale obsługa i porządek to istny skandal...
~zażenowana
2

dodano: 15 października 2010

Zmiany ;) wątek zamknięty Piątki ruszyły, zmiana Dj dała swoje. Klimacik przyjemny. Oby zmiany już...
~anonim
1

dodano: 16 października 2010

Niby wporzo, ALE! wątek zamknięty Impreza zaplanowana na 8h, ale z tego 3 przejechane - 1.5h na wejście, drzwi...
~Mel
-

dodano: 14 października 2010

bb - opinia wątek zamknięty poszliśmy ze znajomymi z nadzieja na dobra impreze. a raczej nie nalezala ona...
~bb
-

dodano: 14 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
117

76

wątków

do góry