Widok
Elżbieta - ocena
Jestem szczerze zaskoczona, że w Przychodni Specjalistycznej chorób zakaźnych, wątroby przy ul. Smoluchowskiego 18 zarządzanym w obecnej chwili przez Pomorskie Szpitale (a byłam już dwa razy u lekarza i robiłam też badania w laboratorium) jest tak dobrze zorganizowana praca zespołu i obsługa pacjentów. Pani w rejestracji bardzo miła. Do pani Doktor wchodzę nawet wcześniej niż godzina wyznaczonej wizyty. W gabinecie u p. Dr Klopper wizyta odbywa się rzeczowo i na najwyższym poziomie, bez pośpiechu i zbędnych stresów. Bardzo dziękuję za troskę i zaangażowanie w leczenie pacjenta. Do laboratorium też nie ma kolejki, bo po zarejestrowaniu praktycznie od razu się wchodz na pobranie krwi. BRAWO... można? Można się zorganizować i szanować zarówno siebie, jak i zadbać o dobro pacjenta. Nie muszę się też prosić w rejestracji o wyznaczenie kolejnego terminu wizyty, bo od lekarza otrzymuję karteczkę, na kiedy pani dr zaplanowała termin kolejnej wizyty. Jestem miło, pozytywnie zaskoczona i w szoku, że w dzisiejszych czasach istnieje przychodnia, w której wszystko działa jak należy, a pacjent jest zadowolony. Gdyby można było wystawić wyższą ocenę, dałbym więcej niż 6.