Mam ogromną przyjemność korzystać z pomocy Pani Mirki w pracy z moimi dwoma psami i mogę z czystym sumieniem polecić jej wsparcie każdemu opiekunowi psa. Na początku obawiałam się, że koszty współpracy z behawiorystą będą bardzo wysokie, jednak Pani Mirka od razu udowodniła, że spotkania są dopasowane zarówno do realnych potrzeb moich psów, jak i do mojego portfela :) Ta elastyczność połączona z ogromną wiedzą i empatią Pani Mirki sprawiła, że każda wizyta jest efektywna.

Co dla mnie jest ważne, to jeden z moich piesków wcześniej uczęszczał do innego psiego przedszkola i szkoły jednak nie przyniosło to efektów. Wmawiano mi że ten typ tak ma. Dopiero dzięki indywidualnemu podejściu Pani Mirki zaczęliśmy zauważać znaczące postępy a ten problematyczny pies w końcu reaguje na szkolenie, a ja rozumiem jego potrzeby.

Pani Mirka ma ogromny dar ponieważ potrafi nie tylko zrozumieć psa, ale również w prosty i serdeczny sposób przekazać opiekunowi jak mądrze wspierać swojego pupila. Dzieki temu wiem, że jestem na dobrej drodze do wychowania zrównoważonych i szczęśliwych psów.

Pani Mirka to osoba której warto zaufać, bo wspólna współpraca przyniosła u mnie widoczne efekty.