Widok

Energa-Operator - Referent ds. Usług Dystrybucyjnych

Witam,

Czy ktoś pracował lub nadal pracuje w Energa-Operator na stanowisku Referenta ds. Usług Dystrybucyjnych?

Według ogłoszenia jest to praca zmianowa - jak wyglądają zmiany?

Druga kwestia - czy test, który trzeba zaliczyć w ramach rekrutacji, jest trudny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam, że do Energii tylko po znajomości się dostaniesz, a ogłoszenia są wystawiane bo trzeba. Niestety
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm, ale na test jednak zaprosili... Ktoś dostał tam pracę bez znajomości?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na stanowisko Referenta ds. Usług Dystrybucyjnych dostajesz sie poprzez pośrednictwo pracy. Praca na tym stanowisku jest TYMCZASOWA, zwykle trwa tylko 3 miesiące. Dają umowę o prace na te 3 miechy. Zmiany są dwie od 7-14 i 14-22. W samej pacy totalna dezorganizacja i bajzel, co chwile zatrudniaja ludzi na to stanoiwsko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to nieciekawie. A jak z wynagrodzeniem?
2400 brutto
gg, a możesz napisać coś więcej o samej pracy? Jak wygląda w praktyce? Czy obsługuje się bezpośrednio klientów?
pracował ktoś w dziale Telefonicznej Obsługi Klienta?? Jak wyglądają szkolenia, praca, zarobki?
czy ktoś wie czy nadal zatrudniają na kilka miesięcy? bo mnie zaprosili na ten test...ale co dalej?
kiedy do Ciebei dzwonili, czy juz jestes po tescie?
do mnie też zadzwonili dzisiaj 27.11.2014 i zaprosili na test w przyszłym tyg. Ciekawe, dlaczego tylko tak krótki okres wchodzi w grę, czy jest szansa zostać na dłużej? hmmm
warto o to zapytać podczas rozmowy przed testem dlaczego tak krótko. Czy ktoś pracował na stanowisku telefoniczneej obsłgi w Enerdze?
Do mnie dzwonili 27 listopada, a bylam a tescie 1 grudnia i cisza wydaje mi sie ze to sciema, bo pytania byly bardzo latwe. A do kogos sie odezwali?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
"..dostajesz się poprzez pośrednictwo pracy."
W przeciwieństwie do Grupy Lotos, która zatrudnia bezpośrednio
u siebie, energetyczny moloch w przypadku "szeregówek",
czyli jak w wątku, w znakomitej większości zatrudnia
przez pośredników.. :p ,
co świadczy o firmie, a ha i jeszcze bez listu nie startuj.. XD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy mógłby ktoś przybliżyc jak wygląda test? Z czego on w ogóle bedzie prowadzony? Z worda, Exela, czy wiedzy ogólnej o firmie??
A jak jest teraz w obsłudze telefonicznej? Czy podczas rekrutacji są jakieś testy? Jak wygląda sama praca tam? Może ktoś podzielić się informacjami?
wiem że ta praca to ściema , koleżanka pracowała
A ja byłam na rozmowie do obsługi telefonicznej. Pani od razu ściągnęła mnie na ziemię w kwestii stabilności zatrudnienia - umowa za pośrednictwem agencji pracy tymczasowej na 6 miesięcy i zero informacji, czy jest potem szansa na przedłużenie zatrudnienia. Jakaś lipa. I tyle... Sama rozmowa też jakaś dziwna. Pan patrzył się na mnie dziwnie - widać, że szuka laski pod siebie, damulki blondi z tipsami na obcasie... Nawet do widzenia mi nie odpowiedział jak wychodziłam. A Pani jak zadzwoniła, żeby mnie poinformować, że mnie nie chcą była strasznie nieprzyjemna w głosie, zupełnie inaczej, niż na rozmowie, wręcz agresywna. :/ Ciekawe czy potem też są tacy mili jak na rozmowie - jak tak to lepiej z daleka trzymać się od takich firm. Im większa firma tym rekrutacja gorzej wygląda - większy nacisk na kandydata, usilne zestresowanie go, wymemłanie, branie pod włos, wypytywanie o każdy najdrobniejszy szczegół z poprzedniej pracy, o rzeczy, których można już nie pamiętać...

Oferty pracy wystawiane przez ENERGA to ŚCIEMA!!! Ja i koleżanka składałyśmy CV na stanowisko, na którym spełniałyśmy wszystkie wymogi dodatkowo spełniałyśmy wymogi dodatkowe. CV składane przed końcem rekrutacji, więc dotarło na czas na pewno. Żadnej informacji zwrotnej. Ściema i nic więcej!!! Do ENERGA dostaniesz się tylko po znajomości taka jest prawda.

Bo nie połykasz.

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry