Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł Górka - ocena Fachowcy ! Profesjonalna naprawa, jeśli oni nie dadzą rady to nikt nie da ;)
~Paweł Górka
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 3 kwietnia 2024

Aneta - ocena Bardzo profesjonalna i rzetelna pomoc. Wielokrotnie korzystaliśmy z usług...
~Aneta
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 20 lutego 2024

Daria - opinia wątek zamknięty Dla mnie zdecydowanie jeden z najlepszych serwisów w Gdańsku. Bywałam już tu...
~Daria
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 sierpnia 2020

Natalia - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsługa i szybka naprawa. Miałam problem z zalanym laptopem,...
~Natalia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 29 lipca 2020

Polecam wątek zamknięty Fachowa naprawa i uczciwe ceny. Ciężko było znaleźć solidny serwis...
~Ignacy
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 września 2019

Justyna - opinia wątek zamknięty W bardzo dobrej cenie został mi naprawiony laptop i to w naprawdę krótkim...
~Justyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 listopada 2019

Mateusz - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam! Panowie rozwiążą każdy problem!
~Mateusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 września 2019

Profesjonalizm i wysoka jakość obsługi wątek zamknięty Bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa. Usługa przeprowadzona szybko i...
~Ryszard
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 marca 2019

Rzetelność przez wielkie R wątek zamknięty Bardzo rzetelne i kompetentne podejście. Po wykryciu usterki innej niż...
~Michał S
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 stycznia 2019

Niemożliwe robią od ręki a na cuda trzeba trochę poczekać :) wątek zamknięty Bardzo kulturalna i cierpliwa obsługa odpowiadająca na wszystkie nawet...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 marca 2018

Bardzo dobry serwis wątek zamknięty Serwis mogę każdemu gorąco polecić. Znają się na rzeczy, notebooka naprawili...
~A. Warczewski
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 listopada 2017

Najlepszy serwis wątek zamknięty Bardzo mi pomogli, naprawili laptopa, który został spisany na starty przez...
~Hann
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 listopada 2017

Super wątek zamknięty Bardzo polecam. Serwis się w 100% sprawdził. Laptop naprawiony, działa...
~Anka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Polecam każdemu wątek zamknięty Bardzo polecam. Serwis świetny! Działają szybko, fajny kontakt z nimi. Jezeli...
~Martyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

ok wątek zamknięty ps4 do odbioru po 4-5 dniach, wszytsko działa tak, jak powinno. jestem jak...
~Małek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 listopada 2017

Serwis na 5 wątek zamknięty Polecam jak najbardziej, serwis spełnił wszystkie moje oczekiwania. Szybka...
~Milena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 listopada 2017

super serwis wątek zamknięty Bardzo polecam! Spełnili moje oczekiwania. Sprawna pomoc, szybka naprawa...
~arek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 listopada 2017

tanio i solidnie wątek zamknięty bardzo polecam, serwis naprawdę wart uwagi. mają niskie ceny i faktycznie...
~zyzk
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 listopada 2017

super wątek zamknięty polecam, błyskawiczna pomoc, wszystko znów działa. ceny niskie. obsługa...
~carlos
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

szybka naprawa, polecam wątek zamknięty szybka naprawa xboxa, dzieci bardzo zadowolone, ja tez, czego chcieć wiecej?...
~tomek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 października 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry