Widok

Eric Clapton - koncert Gdynia

Eric Clapton - koncert Gdynia Temat dostępny też na forum:
18:30 - 19:30 support Dżem20:00 - 22:00 Eric ClaptonEric Clapton, jeden z najwybitniejszych gitarzystów na świecie zagra w sierpniu koncert w Gdyni. Będzie to jedyny występ muzyka w Polsce.Fani dobrego, gitarowego grania mogą już zacierać ręce. Brytyjski artysta wraz z zespołem zagra 14 sierpnia nad samym morzem na Skwerze Kościuszki. Dla potrzeb wydarzenia ma tam stanąć jedna z największych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wspaniale

szkoda że nie na lotnisku, więcej ludzi by miało szansę a i bilety może by były tańsze?
wielki występ

Po koncercie

Z pewnością tak będzie...
"Światła zgasły. Nieśmiało
w ciemności cisza wzdycha.
W mrok sceniczny nie potrafię oddychać.
Głos potężny z muzyką zamarł, zginął.
Głos potężny jak stare, mocne wino..."
Z pewnością zawsze zostanie w mojej pamięci...

Trolejbusy :)

A trajdki w Gdyni i tak będą jeździć :)

całe szczęście że ceny biletów są jakie są może to wyeliminuje tych przypadkowych którzy porównują kogokolwiek do Claptona ! ,O'connor to coś tak jak Goliat do pchły!

i tak pójdę na erica bo reszta do pięt mu nie urasta lubię bllueasa a reszta niech słucha nie powiem co

Dżem

Poszłabym,ale posłuchać Dżemu ;))

cena

hehe, smieszą mnie ludzie którzy porównują Claptona do dna jakim jest o'connor i clannad. żal.pl jednym słowem. Zreszta, to nie jest koncert dla plebsu a komuna sie już skonczyła przypominam

bilet

witam, mam do sprzedania bilet na jutrzejszy koncert. sprzedaję, poniewaz nie mogę byc na koncercie z powodu wyjazdu. zainteresowani-gg 7471512

Blues

Clapton is a God..tak piszą na murach..myślę że to jedyne porównanie jakie można mu dać..kocham bluesa i mam nadzieję że koncert będzie nieziemski a Clapton da ognia..:]

To przecież Clapton !

Jezu, koncert Claptona w Gdyni, w kapciach można dojść, a tu pełno marudzących, że za drogo. To nie idzcie, wolny wybór. Cieszę się, jak cholera, to już jutro ! I nie muszę pędzić 300-400 km żeby tam być.

dwa bilety na koncert

Mam do sprzedania dwa bilety na koncert. Bardzo chciałam iść lecz moja praca mi na to nie pozwala :( zainteresowane osoby proszę o kontakt 798-261-524

super

claopton jest fajny ale dzem jeszcze leprzy ;)) i dlatego tam będę ;*

kupię 2 bilety!!!

880 335 481

Zapytanie

czy ktoś z Was sie orientuje, czy tak samo jak na koncercie np. Santany nie będzie PIWA i będzie tylko TelePizza i CocaCola etc? Dajcie znać

już nieaktualne

880 335 481

pilne

Sprzedam bilet 603 598 123

sprzedam dwa bilety

Witam! Mam do sprzedania dwie wejściówki na jutrzejszego Claptona. Kontakt (058)3005527

Bilet

Mam do sprzedania bilet na koncert Eric Clapton .Zainteresowane osoby proszę o kontakt. Mój numer telefonu 506045106

Bilet

Pilnie sprzedam bilet, nr tel 500184650

BARDZO WAŻNE

Sprzedam bilet, pilnie 603 598 123, odbior mozliwy przed koncertem.

Inne tematy z forum Rozrywka

Wyścigi konne Sopot 2026 (4 odpowiedzi)

Wyścigi konne organizowane w Sopocie to jedyna w swoim rodzaju impreza, której wakacyjny,...

Kayah i Bregović - Huczne Poprawiny 2026 (5 odpowiedzi)

Kayah i Goran Bregović ogłaszają Huczne Poprawiny 2026 serię pięciu wyjątkowych koncertów...

Andrea Bocelli Gdańsk 2026 (4 odpowiedzi)

Andrea Bocelli, światowej sławy tenor i jeden z najbardziej rozpoznawalnych głosów muzyki...

do góry