Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fachowo/ sterylnie/ ładnie wątek zamknięty Polecam! Estetycznie wykonany makijaż permanentny.
~Agata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 października 2019

Polecam wątek zamknięty Miła atmosfera wystroj ładny czysto schludnie. Kosmetyczka sympatyczna...
~Gb
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 stycznia 2019

Rzęsy na medal:) wątek zamknięty Dzisiaj byłam. Jestem mega zadowolona. Efekt rzęs powalający. Atmosfera...
~Gosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2016

Cudownie wątek zamknięty Wszystko w pełni profesjonalne a samopoczucie po wyjściu nie do opisania.
~M D-E
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 stycznia 2015

Czas na relaks.... wątek zamknięty Na chwilę się oderwiesz, na chwilę zapomnisz, przez chwilę poczujesz błogi...
~leontyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 marca 2013

Z całego serca polecam! wątek zamknięty Z całego serca polecam ofertę Essence, zwłaszcza zabiegi! Pełen...
~Małgosia
-

dodano: 16 marca 2013

POLECAM! wątek zamknięty Bylam , korzystalam z zabiegow i jestem bardzo, bardzo zadowolona Piekny...
~Krystyna
-

dodano: 15 marca 2013

Super salon kosmetyczny-polecam! wątek zamknięty Byłam na serii kwasów, efekt zadowalajacy plus nienaganna opieka domowa:lista...
~Marta
-

dodano: 14 marca 2013

polecam wątek zamknięty Jestem zachwycona moimi nowymi rzęsami. Przedłżam je od dawna ale dopiero pod...
~Katarzyna
-

dodano: 20 lutego 2013

Bardzo polecam!!! wątek zamknięty Hania jest najlepsza kosmetyczka na jaka trafilam.Jest bardzo dokladna i...
~Sylwia
-

dodano: 9 grudnia 2012

salon dla dojrzałych pań wątek zamknięty Polecan ten salon szczególnie dla dojrzałych pań. Znakomita, wyciszona...
~Joanna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 września 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry