Widok
Przypłyną kontenerowce i statki po zboże
a Gdynia utonie w korkach...
Tak jak cała obwodnica bo to się rozleje aż do remontowanego węzła Południowej z Obwodową. To kwestia tygodni...Wspomnicie moja słowa
Nie przebudowali Estakady, Nie ma drogi Czerwonej i nie ma Doliny Logistycznej a politycy chwała się że wszystko będzie...do 2035 roku!
Tak jak cała obwodnica bo to się rozleje aż do remontowanego węzła Południowej z Obwodową. To kwestia tygodni...Wspomnicie moja słowa
Nie przebudowali Estakady, Nie ma drogi Czerwonej i nie ma Doliny Logistycznej a politycy chwała się że wszystko będzie...do 2035 roku!
Przekonajcie się jak działają Służby. Fatalnie. Po 30 minutach osobówka powinna być na lawecie.
Nikt nie zarządza ruchem tak, aby zapewnić przepływ aut po wolnym pasie i karać mandatami kierowców, którzy koniecznie muszą dokładnie obejrzeć skutki. Widziałem ostatnio żałosną reakcję Służb na Obwodnicy po wypadku. Policja i Straż absolutnie nie czyniła nic, aby upłynnić ruch. Ludzie zwalniali, oglądali i nikogo to nie obchodziło. Korek był na kilka kilometrów, nie było już karetki, ani helikoptera.