Widok

Euro Styl

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
czy slyszal ktos moze cos ciekawego o tym developerze? buduja wlasnie osiedle "nowy horyzont" blisko kowal, dokladnie na łostowicach. zastanawiam sie czy to moze byc dobry zakup.
czy jest to wiarygony developer? jak z jakoscia wykonania robot ?

bede wdzieczny za wszelkie informacje

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Iwonka, napisz proszę jak tam efekt końcowy wykończenia "pod klucz" :)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napiszcie wasze relacje z EUROSTYLEM odnosnie wykonczen mieszkan proponowanych przez tego dewelopera. Odbieramy mieszkanko w kwietniu i tak sie zastanawiam czy skorzystac z ich oferty.O cenniku jeszcze nic nie wiemy/.
ja słyszałam dużo ciekawych rzeczy, ale zależy co cię interesuje
Jestem bardzo zadowolona, mieszkanko dobrze wykończone chociaż były małe poprawki przy odbiorze więc troszkę się nam przesunoł termin końcowy, ale już tu mieszkamy chociaż jeszce bez drzwi wewnętrznych no ale to nie wina eurostylu tylko producenta. Ale ogólnie wszystko ok nprawdę nie wiele mieliśmy poprawek. Polecam takie rozwiązanie, nic się nie martwiliśmy a mieszkanko super zrobione w szykim czasie, bo robi kilka ekip jednocześnie. Znajomi co robią sami w bloku obok są jeszcze daleko w polu chociaż zaczynali równo z nami.Polecam
image
image
ciekawe rzeczy?hmmm interesuje mnie tyle abym byl zadowolony i nie zaiczyl 'wpadki'..cos opowiesz?
Iwonka, super, że jesteście zadowoleni :)
image
image
Nie polecam tego dewelopera, umywają ręce od wszystkiego tylko chcą sprzedać jak najwięcej mieszkań zrobionych na odczepnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dlaczego masz taką opinię?

Inne tematy z forum Łostowice

Zdrovo (7 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, które uspokaja, motywuje do aktywności fizycznej - z...

do góry