Widok

Euro Styl

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
czy slyszal ktos moze cos ciekawego o tym developerze? buduja wlasnie osiedle "nowy horyzont" blisko kowal, dokladnie na łostowicach. zastanawiam sie czy to moze byc dobry zakup.
czy jest to wiarygony developer? jak z jakoscia wykonania robot ?

bede wdzieczny za wszelkie informacje

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja np nie wiem ze byl podwykonawca,ale skoro ty wiesz to moze sie podzielisz opinia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cena jest tak stosunkowo niska bo osiedle Nowy Horyzont podlega już pod gminę Pruszcz i pierwszy blok budują. Będą budować 16 i wszystko mają przygotowane, a każdy następny blok będzie droższy. poza tym jak by ktoś nie wiedział to Eurostyl był podwykonawcą bardzo znanego dewelopera.
Chcą zbyt mało kasy jak na tę lokalizację i na to co chcą zbudować - przedszkole, hale garażowe, tarasy, fontanny itp; pooglądaj ceny innych firm w okolicy i zobacz co za to dają, a to sa juz wyjadacze. Ja bym sie bał, że ES się wyłoży, bo nie dadzą rady za tak małe pieniądze wybudować tego wszystkiego. Albo wybudują ale nie całkiem tak jak obiecywali ;).
A jaki maja kapital?
kupuje od nich mieszkanie na osiedlu Pana Tadeusza.... mieszkanie bardzo OK a moim zdaniem jakosc jest lepsza od sredniej na rynku, wszystko dopracowane..... firma wygląda na bardzo solidną
pewnie tez tak zrobie, ze sie wybiore na tamto osiedle.
sek w tym ze nie za duzo wiem o nich i nie wiem jakiej jakosci uslugi wiadcza,a osiedle pana tadeusza troche drozsze jest od tego kolo kowali,takze zastanawiam sie czy wykonanie robot nie bedzie adekwatne do ceny. miejmy nadzieje ze nie ale wole sie podpytac ludzi ktorzy mogli miec badz maja cos wspolnego z nimi,badz tez sie juz czegos dowiedzieli i chca sie podzielic.

pozdrawiam
Ja też planuje zakup mieszkania na osiedlu Nowy Horyzont. Dostała już umowę przedwstępną pod wglądu. Wybieram się również na osiedle Pana Tadeusza, które jest również i inwestycją Eurostylu.

Inne tematy z forum Łostowice

Oxygen Park (10 odpowiedzi)

Osiedle powstanie w jednej z najmłodszych, a jednocześnie już w pełni zagospodarowanych części...

Quercus (18 odpowiedzi)

Quercus powstaje w południowej części Gdańska, w zielonej okolicy, nieopodal zbiornika wodnego....

do góry