Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Nauka przebiega w miłej atmosferze. Pani Ola jest bardzo cierpliwym...
~Kierowca
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 maja 2009

Ja polecam - zdałem za 1-szym razem wątek zamknięty Kolega namówił, bo sam sie uczył u Marty, ja lewus totalny do auta w końcu w...
~romo
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2008

REWELACJA!!! wątek zamknięty W tej szkole panuje bardzo miła atmosfera. Jednocześnie jest bardzo wysoki...
~Krzysiek
-

dodano: 15 sierpnia 2008

Podziękowania dla Marty! wątek zamknięty Egzamin zdałam co prawda za 4 razem ale w moim przypadku to sukces-maniacko...
~żaneta ż
-

dodano: 8 sierpnia 2008

Polecam tą szkółkę!!! wątek zamknięty Zdałem egzamin po jazdach dodatkowych z tej właśnie szkółki. Polecam...
~WZ
-

dodano: 4 czerwca 2008

Dziekuje wątek zamknięty Dziekuje Pani Oli za to ze i ja i moja zona zdalismy egzamin za 1 razem!...
~Jerzy
-

dodano: 26 maja 2008

Ula - opinia wątek zamknięty Szczerze polecam! Bardzo dobra szkoła. Nauczysz się nie tylko jazdy ale i...
~Ula
-

dodano: 25 stycznia 2008

Podziękowania wątek zamknięty Prawo jazdy zdałam już jakiś czas temu, oczywiście nie za 1 razem tylko za...
~Ewelina
-

dodano: 16 stycznia 2008

Polecam gorąco!!!!!! wątek zamknięty Miła atmosfera, fachowo prowodzone wykłady, jazdy w towarzystwie...
~Daria
-

dodano: 10 stycznia 2008

Warto bylo! wątek zamknięty Z gaszczu szkol i szkolek nauki jazdy polecono mi Euroklase. Uczyla sie tu...
~Anka R.
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 24 października 2007

... wątek zamknięty swietna szkola polecam .nauczylam sie tam wiecej na dotatkowych jazdach niz w...
~.....
-

dodano: 22 października 2007

KOBIETA INSTRUKTOREM? OCZYWIŚCIE, ŻE TAK :) wątek zamknięty PO PIERWSZE: NIESAMOWITA CIERPLIWOŚĆ, BO PRZECIEŻ ILE RAZY MOŻNA POWTARZAĆ...
~EWA :]
-

dodano: 14 września 2007

To na prawde bardzo dobra szkola wątek zamknięty To na prawde bardzo dobra szkola. I co wazne maja nowiutenkie auta a nie...
~Tatiana
-

dodano: 21 sierpnia 2007

REWELACJA!!! wątek zamknięty Słuszne spostrzeżenie, że każda ocena kursanta jest subiektywna, ale...
~Maciek
-

dodano: 15 sierpnia 2007

JEST OK. :):) wątek zamknięty KAŻDA OPINIA JEST ZAPEWNE SUBIEKTYWNA I TAKA TEŻ JEST MOJA. WIĘC...
~CUBAW
-

dodano: 30 lipca 2007

polecam wątek zamknięty Swietna szkola! Polecam wszystkim, zwlaszcza kobietom! Zaluje tylko ze...
~Kasia
-

dodano: 11 lipca 2007

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Uczyłem sie tam i za 1 razem zdałem ;]
~Grzegorz
-

dodano: 17 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

17

wątków

do góry