Widok
Ewa L - ocena
Z pomocą p. Konrada sprzedałam dom w Gdańsku. Ofertę p. Konrada wybrałam spośród kilku innych agencji i nie żałuję :) Pan Konrad ujął mnie uczciwym postawieniem sprawy (wstępna wycena vs. moje oczekiwania, przewidywany czas, prawdopodobieństwo uzyskania oczekiwanej kwoty) a rynek to wszystko pozytywnie zweryfikował. Doskonała znajomość rynku nieruchomości i wszystkiego co jest związane z kupnem i sprzedażą nieruchomości, powodowało, że przez cały czas prowadzenia sprzedaży czułam się bezpieczna i dobrze poinformowana. Wizyta każdego potencjalnego klienta była rzeczowo omówiona. Każda oferta kupna uczciwie przedyskutowana. "Papierologia" od początku do końca, to nie był mój kłopot- p. Konrad zdjął mi z głowy wszystko co można było i wskazywał sprawy konieczne do osobistego załatwienia. A przygotowanie oferty, to po prostu mistrzostwo świata! Filmy, spacer wirtualny, profesjonalne zdjęcia (z home staging'iem), także zdjęcia otoczenia i samego domu (z drona), powodowały spore zainteresowanie. Po ich obejrzeniu trafiali do mnie klienci już nieprzypadkowi, bo "widzieli" już dom, i wizyta była tylko potwierdzeniem że w realu wszystko wygląda tak samo :) Jeszcze raz dziękuję!