Ewa Osypińska - Balcerzak

Kancelarie notarialne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 492/2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zakup mieszkania, gdańsk Oliwa wątek zamknięty Polecam. Udało się przygotować akt w dość niestandardowym trybie z dojazdem...
~Jacek Bierzyzński
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 września 2016

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam, zero kultury osobistej, ani Dzień dobry ani Do widzenia, akt...
~Klient
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 września 2012

BEZSZCZELNOŚĆ I AROGANCJA!!! wątek zamknięty Jestem obywatelką Bulgarii, więc z górą za blędów przepraszam. Z "szanowną...
~Mila Kozerska
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 czerwca 2009

Bardzo dobry projekt aktu notarialnego wątek zamknięty Po wielu wizytach w różnych kancelariach notarialnych, tutaj udało się...
~Marian Matuszyński
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 marca 2011

lipa wątek zamknięty ... ja osobiście w zeszłym roku zrobiłem około 7 aktów notarialnych i w...
~detentor
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 czerwca 2010

polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usługi Kancelarii pani Ewy Osypińskiej -...
~Joanna Kalman
-

dodano: 17 stycznia 2010

polecam wątek zamknięty Miła, profesjonalna obsługa, szybkie załatwienie sprawy
~klientka
-

dodano: 28 października 2009

Stanowczo nie polecam !!!!! wątek zamknięty Mieliśmy wątpliwą przyjemność podpisywania aktu notarialnego i dwóch umów w...
~WES
-

dodano: 10 września 2009

- Opinia wątek zamknięty Od lat wraz z rodziną korzystam z usług Kancelarii P. Osypińskiej - Balcerzak...
~Marta Nowik-Kościołowska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 lipca 2009

Halina Witkowska - opinia wątek zamknięty Muszę przyznać, że jestem zaskoczona poprzednią opinią gdyż moje wrażenia po...
~Halina Witkowska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

10

wątków

do góry