Widok
Ewa Sadowska - ocena
Zdecydowałam się na próbny pobyt mojej 98 letniej mamy Marii w COW Gdańsk ul Kopernika 17C i jestem zaskoczona oczywiście bardzo pozytywnie . Mama przebywała w tym Ośrodku tydzień . Pierwsze słowa mojej mamy jak ją odbierałam to :czy mogę zostać jeszcze dłużej .Nadmienię , że moja mama przez swoje całe życie nigdy nie była sama poza domem, co było powodem mojej rozterki , że chcę się jej " pozbyć " wbrew jej woli . Próba przebiegła wyjątkowo udanie, a to dzięki wspaniałemu personelowi ,który wykazał się nadzwyczajną empatią , serdecznością i wyjątkową fachowością . Mama nie może się doczekać następnego pobytu. który ma zaplanowany na grudzień tego roku / też na tydzień. / Myślałam ,że odpuści sobie ten pobyt ,a jednak nie. Siedzimy właśnie w domku,a mojej mamie usta się nie zamykają i cały czas opowiada o wszystkim,a ja jestem w szoku,że tyle dobrego w jej wieku przytrafiło się.Jestem bardzo wdzięczna i jeszcze raz dziękuję całemu Personelowi i Kierownictwu jesteście prawdziwymi Aniołami.Pozdrawiamy Maria i córka Ewa