Widok
Ewelina - opinia
Panie Rejestratorki w bloku nr.3. przy badaniach covidowych przed przyjęciem na oddział oczekują skierowania i dokumentu tożsamości. Szkoda ze nikt i tym nie powiedział przez badaniem, moze to oczywiste jest, ale w dobie cyfryzacji, portali pacjent.pl jest bardzo łatwo zweryfikować czy dana osoba to pacjent. Podsumowując nie zostałam przyjęta z dzieckiem na oddział w planowanym terminie bo nie wykonano mi badania na Covid. Przyznaję będę teraz nosić ze sobą dokumenty, ale cyrk jaki Panie w rejestracji mi urządziły z pokazywaniem zdjęć w telefonie dowodu osobistego, paszportu, prawa jazdy i tłumaczeń czemu nie mam dokumentów przy sobie...na koniec stwierdziły ze jednak mnie nie przyjmą. Wrocilam do domu dowiozłam upragniony dokument, ale Pani Rejestracji sprytnie wysłała mnie na oddział gdzie anulowali mi rejestrację i zaprosili tydzień później. Wracam do tej rejestracji i jeszcze sie dowiaduję ze w sumie można to badanie zrobić, ale juz za późno bo mam inny termin :). Na koniec otrzymuję informację ze powinnam sie cieszyć ze nie Pani Rejestratorka nie zadzonila na policję bo podszywam się pod rodzica dziecka. I słowa na do koniec - i po co Pani to było i co Pani tym osiągnęła...
Moja ocena
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne
kategoria: Szpitale
obsługa: 1
jakość usług: 1
wyposażenie: 4
czas oczekiwania: 1
ocena ogólna: 1
1.6
* maksymalna ocena 6