Widok

Expert?

Poruszałem niedawno temat Unibike'a Flite Full Suspension. Po dłuższym zastanowieniu się zdecyduję się chyba na typowe HT. Polecono mi UNIBIKE'a EXPERT (starszy model, a nie tegoroczny) za 2200 złociszy. Tu link do jego opisu:
http://shop.megasport.biz.pl/product_info.php?products_id=6405&osCsid=6942e0d697b5d233c58f304a36b21214
Poza kolorem ;) wydaja mi się rozsądną propozycją. Co o tym sądzicie? Szczególnie interesuje mnie sprawa amora, no i oczywiście stosunek ceny do jakości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
napewno by to przetrwala mozesz dac ja tez na budowe autostrady do niwelacji terenu tez da rade
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a pan diablo na czym jezdzi.. ? wybór jest dosyć duży jak sądzę,radze poszukać portali dla "nowobogackich",,,

owszem, Biria ciężka jest,sam ją mam,ale jak na przejściówkę czy dla osób z niższym budżetem,a z pasją rowerową w sam raz na start ;) Wole BIrie dla "rzekomego" rolnika niż "Kellysa beast" czy inne takie wynalazki (jak dla mnie) lecz to również tańsze rozwiązanie dla entuzjastów fulli.

BIRIA Birią,lecz mimo dużej wagi ma swoje minusy,jak podsterowność i nie wystarczajacą sztywność tylnego trójkąta.
jestes gornikiem czy archeologiem?
Zbieram opinie użytkowników na temat Unibike Expert 2010? Kto z was posiada i śmiga na nim> Jakie wrażenia?
Cześć - ja na Fusionie śmigam kupiony trzy miechy temu i ....... została tylko rama :-P , wymieniony osprzęt ( klamki przerzutki ) , kaseta ( na 9 ) korba i amorek ten org był do bani .... morał - warto dodać parę złotych i zakupić lepszejszy .... no chyba że nie będziesz śmigał po terenach a tylko utwardzone scieszki... to starczy....
do góry