Mógłbym długo opisywać moją drogę po serwisach, które wynajdowały całe listy usterek a samochód dalej nie pracował jak powinien i za każdym razem lakoniczna odpowiedz " ten typ tak ma ! " na forum mazdy przyczytałem o Panu Dominiku wiec postanowiłem spróbować i 3 dni puźniej pojechałem na wizytę. Ku mojemu zaskoczeniu po opisaniu usterki nie usłyszałem już wspomnianej odpowiedzi, a problem był już znany. Nadszedł czas na przegląd całości i tu znowu miłe zaskoczenie, że jednak nie trzeba wymieniać "miliona" części o których mowa w poprzednich serwisach, no i werdykt " auto jest w dobrym stanie i na jutro będzie gotowe" lista tym razem była znośna, ale dalej jestem niedowiarkiem bo inni też tak mówili !. Zgodnie z rozmową wracam następnego dnia wieczorem po auto i po krutkiej rozmowie z szefem jedziemy na jazdę próbną i nie wierzę auto chodzi jak pszczółka więc odpowiedz sama ciśnie się na usta "jednak ten typ tak nie ma !!!". No i ten najgorszy moment trzeba iść zapłacić, nauczony doświadczeniem, że za każdym razem jest wiecej niż miało być bo..., ale nie tym razem Pan Dominik poprosił o tyle na ile się umówiliśmy. Nie zostaje wiec zatem nic innego jak polecić warsztat. Polecam !!!!