Zastanawiacie się nad wyborem ośrodka szkolenia kierowców? Nie traćcie więcej czasu! Już teraz zapisujcie się do Experta! Na pewno nie będziecie żałować. Jestem świeżo upieczoną posiadaczką prawa jazdy kategorii 'A' i 'B', cały kurs zrobiłam na przełomie dwóch miesięcy i ani razu nie miałam wątpliwości co do swojej decyzji. Lepiej trafić nie mogłam! Teoria prowadzona jest w sposób ciekawy i konsekwentny, a lekcje praktyczne to czysta przyjemność. Instruktorzy Experta nawet z osób o dwóch lewych nogach i braku smykałki do prowadzenia pojazdu zrobią wyśmienitego kierowcę =) Chciałam serdecznie podziękować moim dwóm niezawodnym instruktorom kat. 'A' - panu Piotrowi i Szymonowi - od których już na pierwszych lekcjach zaraziłam się ogromną pasją do motorów. Nikt nie nauczy was lepiej panować nad tymi dwukołowymi maszynami. Pełen profesjonalizm połączony z miłą atmosferą. Dziękuję również mojemu instruktorowi kat. 'B' - panu Grzesiowi- za konsekwencję i pasję z jaką naucza oraz za ogromną dawkę poczucia humoru! Ślicznie dziękuję też kierownikowi ośrodka, panu Leszkowi! Odnalezienie drugiego takiego kierownika to jak szukanie igły w stogu siana!
Pamiętajcie! Expert jest tylko