Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam (2,5/3) wątek zamknięty Zdawałam tam prawko jakiś czas temu. Cena nie jest adekwatna do jakości....
~Gumi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2016

Całkiem spoko wątek zamknięty Polecam jazdy z panem Arkiem S. :) Strasznie pozytywny czlowiek. Pozwala się...
~Nemuru
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 lipca 2012

Polecam! wątek zamknięty Jazdy z Panem Piotrem były bezstresowe. To bardzo dobry instruktor, cierpliwy...
~Anna
-

dodano: 14 czerwca 2012

TAK!!! wątek zamknięty OSK Express to ośrodek godny polecenia. Nauka na najwyższym poziomie,...
~Zuza
1

dodano: 13 kwietnia 2011

Polecam Pana Grzegorza wątek zamknięty Bardzo mi odpowiada styl nauczania Pana Grzegorza. Jest to człowiek spokojny...
~zadowolona kursantka
-

dodano: 7 marca 2012

"Zmieszanie"- jest to jedyne słowo, jakie przychodzi mi na myśl. wątek zamknięty Mianowicie, teoria prowadzona była fajnie, pan wykładowca umiał idealnie...
~tygrysp
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 marca 2009

Polecam! wątek zamknięty Nauka teorii zleciała mi bardzo szybko. Pan Andrzej opowiadał świetnie,...
~Michał
-

dodano: 21 lipca 2011

Nie jeździjcie z Grzegorzem J ! wątek zamknięty Poziom nauczania Grzegorza J jest tragiczny. Bezsensownie każe ci jeździć po...
~Łukasz M
-

dodano: 5 czerwca 2011

Pierwsza Klasa!! :D Serdecznie Polecam :] wątek zamknięty Kurs rozpoczęłam w Grudniu dzieki programowi Ekspresem do Pracy :) Podstaw...
~Monika M.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2010

żenada wątek zamknięty Tragedia. Nikomu nie polecam. Po nauce jazdy z panem Grzegorzem J. nic nie...
~lotta0808
-

dodano: 17 marca 2010

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Kurs rozpoczęłam z początkiem listpoada ubiegłego roku a prawo jazdy...
~MagdaLena
-

dodano: 2 marca 2010

REWELACJA wątek zamknięty Uważam, że to najlepszy Ośrodek nauki jazdy, miałam przyjemność uczyć się...
~GRoszek
-

dodano: 18 lutego 2010

Polecam serdecznie wątek zamknięty profesjonalny sprzęt i dogodność terminów nauczania, bardzo się cieszę że...
~po prostu ja
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 grudnia 2009

POLECAM!! , JESTEM NA TAK !!! wątek zamknięty Wszystko jak najbardziej OK Polecam, uważam że niektóre komentarze...
~M.Sz.
-

dodano: 21 września 2009

Zdane za pierwszym razem wątek zamknięty Wybrałem 45 godzin jazdy i polecam ten wariant tym, którzy się stresują i...
~Darek
-

dodano: 1 lipca 2009

A jednak można zdać za pierwszym razem:) Dobry instruktor to podstawa! wątek zamknięty Byłam kursantką Piotra Paszkowskiego, który prowadzi również wykłady w...
~Anka
-

dodano: 1 lipca 2009

Szybko, sprawnie i profesjonalnie!! wątek zamknięty Bardzo dobry ośrodek. Sprawnie i ciekawie prowadzone wykłady, świetnie...
~Iwona
-

dodano: 24 kwietnia 2009

Polecam wątek zamknięty Teorię i praktykę miałam z Piotrem P. Bardzo profesjonalny i cierpliwy...
~cela
-

dodano: 6 marca 2009

szkoła ok ale... wątek zamknięty uwaga na instruktora J. lubi łapać za kolano...i głupie, wulgarne teksty...
~zniesmaczona
-

dodano: 26 lutego 2009

zdane wątek zamknięty za pierwszym razem... dzięki Piotrek!!!
~ja
-

dodano: 13 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
46

44

wątków

do góry