Widok
FATALNIE
Próbowałam dzisiaj kupić bilet ICI z Sopotu do Krakowa z puli tanich biletów. Problem polega na tym że TYLKO!!!! w kasie można się dowiedzieć czy na dany pociąg jeszcze jest są w tej ofercie wolne bilety czy nie. Niestety Panie w kasie nie udzielają takich informacji, ponieważ system maja tak zaprogramowany że każde zapytanie + zakup biletu jeśli są wolne miejsca. Skandalem jest brak informacji!!!!!!! na Dworcu Głównym w Sopocie, totalny brak elementarnych zasad wychowania zwłaszcza jednej Pani w kasie, której życie widocznie nie rozpieszcza i postanowiła się wyżyć na kupujących bilety.Jak stałam w kolejce do kasy 30 minut - wynika że na każdym jednym kupującym. Nie wiem po co zamieszczane są oferty promocyjne ICI w internecie skoro skorzystanie z nich zależy od humoru Pani w okienku kasowym. Człowiek stoi do kasy po 30 minut jak dobrze i dowiaduje się że to nie informacja, a na pytanie gdzie jest punkt informacyjny - odpowiedz: NIE MA. Wynik tego jest taki że mam jechać do Gdańska do punktu informacyjnego!!!! PKP gratuluję organizacji pracy i doboru pracowników, płakać się chce. Chcemy być gospodarzami EURO w 2012, jeszcze wile nam brakuje i to w podstawach, niestety ;-(((
Moja ocena
Dworzec PKP Sopot
kategoria: Dworce PKP i PKS
wygląd i czystość: 3
bezpieczeństwo: 2
dodatkowe usługi: 5
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6