Widok
FATALNY SPRZEDAWCA
Najgorsze dotąd doświadczenie zakupu w sklepie internetowym. Otrzymałem kamerę termowizyjną rzekomo nową ale z rysami. Temat reklamacji odwlekany. Brak możliwości kontaktu. Telefon bo biura czynny jest przez godzinę dziennie i kolejka do operatora w słuchawce (odliczanie osób) trwa do 40 minut. FATALNY sklep. Finalnie reklamacja odrzucona z uzasadnieniem, że taką wadę można zgłosić jedynie tego samego dnia. Kurier dostarczył paczkę o godzinie 17. Reklamacja zgłoszona następnego dnia rano. Moje prośby by wskazać zapis w regulaminie, który to reguluje - pozostały bez odpowiedzi. Byłem nawet pod siedzibą chcąc to zgłosić ale bałagan (masa śmieci) na posesji skrajnie mnie zniechęcił. Zakwalifikowałem tą firmę jako nie wartą zachodu. Ostrzegam każdego.
Poniżej korespondencja:
--------------------------------
Wiadomość napisana przez sklep w dniu 29.03.2018, o godz. 15:39:
Witam serdecznie,
Szanowny Panie Jakubie, bardzo mi przykro, ale nie możemy uznać reklamacji, ponieważ wada produktu powinna zostać stwierdzona tego samego dnia, w którym towar został odebrany, natomiast reklamację zgłosił nam Pan dnia kolejnego i w związku z tym nie możemy przyjąć Pana reklamacji.
Poniżej korespondencja:
--------------------------------
Wiadomość napisana przez sklep w dniu 29.03.2018, o godz. 15:39:
Witam serdecznie,
Szanowny Panie Jakubie, bardzo mi przykro, ale nie możemy uznać reklamacji, ponieważ wada produktu powinna zostać stwierdzona tego samego dnia, w którym towar został odebrany, natomiast reklamację zgłosił nam Pan dnia kolejnego i w związku z tym nie możemy przyjąć Pana reklamacji.
Moja ocena
NET-S
kategoria: Laptopy
obsługa: -
oferta: -
promocje: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6