Widok

FILM wesele

Szukam dobrego kamerzysty. Nie zwykłe wstawienie filmu i obróbka jak w movie maker co zrobi nawet licealista potrafi.

Mam propozycje dotyczące montażu co gdzie i jak ale od kamerzysty oczekuję wyjątkowego zaangażowania

Widzieliśmy już wiele pamiątek z wesela i nie chcę aby nasza była kolejną taką samą.
Proszę o propozycje dobrze zmontowanego wesela :)

Macie jakieś namiary ? :)
Video?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy Studio art-video.

Drogo ale MEGA Profesjonalnie z tego co oglądałam. I nie mogę się doczekać aż nagrają nasze wesele :)

W tych czasach jest dużo kamerzystów niby dobrych, ale jak oglądam ich rezultaty to jak DLA MNIE tragedia. Może dlatego, że ja oczekuje czegoś innego :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
masz jakiś adres emali ? to może linka Ci podeśle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forumfilmowcowslubnych.com u góry strony masz ikonki dobrych polskich kamerzystów. Ja osobiście z trójmiasta polecam Groszka.

Z ciekawości jaki budżet przewidujesz na taki film? Bo w/w firmy nie są tanie... no ale za jakość się płaci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ostatnio o "groszku" nawet na tym forum było dużo nie pochlebnych opinii, ja z nimi nigdy nie pracowałam więc nie mogę się wypowiedzieć ale warto poczytać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak fotografka ma racje pisali o nim że cene ma wysoką i długo się czeka na film.
Pozatym jest ponoć przereklamowny.I wszystkich na tym forum wkurza to że wogóle jest :)A jedzie się po każdym co coś potraf..taka to niestety polska natura. Proponuje nie dewagować tylko znaleźć jego strone i samemu ocenić...to tyle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja z czystym sumieniem polecam operatora kamery Krzysztofa Szyca (http://www.fvf.com.pl .
Filmy chwytające za serce, na czasie i "inne" niż wszystkie typowe pamiątki ślubne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja musiałam się chwycić za głowę gdy zobaczyłam pierwszy z góry film, faktycznie inne niż wszystkie tak się wszystko kręci, oddala - przybliża, itd że aż mnie głowa po minucie rozbolała, pozostałe nie są brzydkie ale szału to nie ma
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
filmy za taką cenę, szukała bym coś innego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry