Widok

FIRMA ACT Z ELBLĄGA

Przestrzegam wszystkich przed pracą w firmie ACT. Traktowaniem pracowników i warunkami pracy jakie panują w tej firmie zajęła się Państwowa Inspekcja Pracy i Rzecznik Praw Obywatelskich. Pani Dyrektor Katarzyna Szachnowska, studiująca na Wyższej Szkole Bankowej w Gdańsku, przestała ogłaszać oferty pracy dla Elbląga bo wie że jest spalona, próbuje zatem znaleźć i wykorzystać pracowników w Trójmieście. Zachęcam do przeczytania całej prawdy o tej firmie.

http://www.elblag24.pl/fakty/84814-pracowniczy-meksyk-na-leczyckiej.html

http://www.elblag24.pl/fakty/84842-meksyk-na-leczyckiej-act-ciag-dalszy.html

http://www.elblag24.pl/fakty/84847-stowarzyszenie-zawiadamia-ministerstwo-pracy-w-s-sytuacji-pracownikow-firmy-act.html
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 21
A wypłaty dalej nie ma ,podobno poszły przelewy.tylko cieszyć się z tego czy płakać? nasuwa się pytanie co robić dalej ,pracować w takim czymś ,a co za miesiąc znowu walka o własne pieniądze bo praca nie jest ani lekka ani miła.piszcie co myślicie o tym wszystkim?!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie sikaj z tą plota, jesli bylo to naglosnione to chyba cos jest na rzeczy.
Bez przyczyny nie byłoby tego wszystkego, no zapewne ludzie są wszystkiemu winni, skoro to tak wspaniala firma to czemu nie wypłaca pracownikom pensji? i koło się zamyka najwidoczniej, widząc po komentarzach 'byłych pracownikow'. nie przystaje tak wspaniałej firmie robienie z ludzi murzynów. Przejeżdzam obok budynku, syf i malaria.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15
tak! Niezadowolony to malo powiedziane , wyplata powinna byc tydz temu!! Nerwicy mozna sie nabawic przy tym!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale plota goni plote -masakra!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6
Szefowa się odezwała
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14
Zawsze znajdzie się ktoś kto nie jest zadowolony , dziwne że inni mogą wytrzymać ???
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 18
Ponoć organizacja jest jak dziewczyn z Elbląga nie ma-to były zadymiary!Pracowałam tam trochę i nie jest tak źle jak opisujecie.Pensja -fakt zazwyczaj z opóźnieniem ,ale jest. Na razie siedze w domu ,ale zastanawiam się czy nie wrócić.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 20
oczywiscie wyplaty nie ma
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Popieram opinie a do tego zero organizacji,totalny bałagan i chamstwo a do tego wszystkie maszyny się psują .Nie warto tu pracować.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 16
A to nie już Różyny ? Łęgowo jako wieś jest przed Tan-Vietem. A propos firmy Tan-Viet: Właśnie miałem tam w zeszłym tygodniu 3 dniowe zlecenie i nikomu nie polecam ze względu na dojazd (3,50-3,80 w jedną stronę) i atmosferę (wszędzie kamery przez które gapi się kierownik i biurwy) !!! Jedyny plus to polska stała ekipa, ale wszystkich nadzoruje (i w robocie pogania) pewien mały chyba młody Wietnamczyk, ech...Poza tym dostaje się obiad (zupa + drugie danie) i czas na śniadanie (możliwość odgrzania ich zupek jak ktoś lubi).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie tak, za tan vietem bordowy budynek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Łęgowo za Pruszczem Gdańskim ?? Ostatnio tam przejeżdżałem i widziałem wypasiony budynek tej 'firmy'.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Health & Beauty Care Sp. z o.o.
Łęgowo
Ul. Tczewska 73
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ktos wie gdzie to sie traz miesci? Tzn hbc sp z o o
To powodzenia. I szczęścia w znalezieniu nowej (tym razem satysfakcjonującej) pracy. Nie zapominaj, że Fortuna (oprócz posiadanych już wysokich kompetencji) dziś jest bardzo ważna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
szybciej to sama ucieknę ,pracuję na razie do pierwszej wypłaty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
proszę nie dołujcie mnie ja tam właśnie teraz pracuję nie jest tak jak opisujecie jest czysto ciepło no ale???!!!!!!
Jako były pracownik (nie produkcji tylko kadry zarządzającej) potwierdzam i przestrzegam !!! praca w tej firmie jest beznadziejna, to strata czasu i zdrowia psychicznego. ..
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 19
Poinformuj kiedy Cię wyleją, dobrze ??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie straszcie ja dopiero zaczelam pracowac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry