Widok
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/konsultant-telefonicznyelastyczny-grafik-ogl6556826.html
Od jakiegoś czasu na infopraca.pl i tutaj widuję ogłoszenie dotyczące pracy w RAMSAT jako konsultant telefoniczny... Tyle, że w mailu podanym w ogłoszeniu po @ jest egeris? Czyżby nastąpiła zmiana nazwy tej firmy (tyle niepochlebnych opinii)?
W dodatku na stronie RAMSAT nie ma wymienionego salonu w Gdyni na Krzywoustego...
Chociaż... Na stronie egeris widnieje logo Orange-RAMSAT... (swoją drogą - jakaś biedna ta ich strona)
Cholera, nie rozumiem już tego xD Kto w końcu w tych ogłoszeniach jest pracodawcą (zleceniodawcą)?
Od jakiegoś czasu na infopraca.pl i tutaj widuję ogłoszenie dotyczące pracy w RAMSAT jako konsultant telefoniczny... Tyle, że w mailu podanym w ogłoszeniu po @ jest egeris? Czyżby nastąpiła zmiana nazwy tej firmy (tyle niepochlebnych opinii)?
W dodatku na stronie RAMSAT nie ma wymienionego salonu w Gdyni na Krzywoustego...
Chociaż... Na stronie egeris widnieje logo Orange-RAMSAT... (swoją drogą - jakaś biedna ta ich strona)
Cholera, nie rozumiem już tego xD Kto w końcu w tych ogłoszeniach jest pracodawcą (zleceniodawcą)?
ta pani ma rację skoro jest anonimowa to proszę aby poani sie przedstawiła,pracowałem za ProTrade i pracuje za Egeris,za Protrade było jako tako ale teraz doszło do stanu że (...) szajstają naszymi pieniędzmi,skoro jesteś taka mądra to ty się przedstaw,pani/e kierownik/kordynator co masz stałą pensję i jesteś poplecznikiem prezesury a tak naprawdę PIONKIEM:) ja szukam innej pracy i dopóki nie znajdę innej będę w tym syfie nadal siedział bo lepiej mieć coś niż nic,a jak znajdę inna to ani chwili nie będę się zastanawiał:)
Prezesura i ich podwładni kierownicy i kordynatorzy z nazwy jeszcze się przejada na tym,więc dla zdrowych z zdrowym umysłem i myśleniem jeśli tego jeszcze nie zrobiliście to SPIERD.....JCIE stamtąd:)
Bo ostrzegam tutaj pójdzie nie mały dym w końcowym efekcie a wygrają pokrzywdzeni:)
PS.Podejście mam bardzo dobre,najlepiej sprzedaję usługi w pewnym biurze,w pewnym mieście na pewno większym niż GDYNIA ale się tak popierd.... tam że tam nie ma co siedzieć:)
Sam nie mogę się doczekać kiedy stamtąd ucieknę,powód?
Bo zmądrzałem kochani ZMĄDRZAŁEM:)
Prezesura i ich podwładni kierownicy i kordynatorzy z nazwy jeszcze się przejada na tym,więc dla zdrowych z zdrowym umysłem i myśleniem jeśli tego jeszcze nie zrobiliście to SPIERD.....JCIE stamtąd:)
Bo ostrzegam tutaj pójdzie nie mały dym w końcowym efekcie a wygrają pokrzywdzeni:)
PS.Podejście mam bardzo dobre,najlepiej sprzedaję usługi w pewnym biurze,w pewnym mieście na pewno większym niż GDYNIA ale się tak popierd.... tam że tam nie ma co siedzieć:)
Sam nie mogę się doczekać kiedy stamtąd ucieknę,powód?
Bo zmądrzałem kochani ZMĄDRZAŁEM:)
więc ja pracuje jeszcze do teraz jest to ponad rok,i Egeris to dno(...) Szukam innej pracy juz teraz nie związanej z telemarketingiem,ponad rok wystarczy,i pan okradziony szanowna pani ma świętą rację,u większości miast to tylko wyzyskują ludzi:)
I niech się pani nie zakłamuje sama sobą,albo pani jest jakąś kierowniczka albo jakąś kordynatorką co trzyma z prezesura pana Damiana,i ma stała stawkę dlatego taka opinia od pani strony:)
I niech się pani nie zakłamuje sama sobą,albo pani jest jakąś kierowniczka albo jakąś kordynatorką co trzyma z prezesura pana Damiana,i ma stała stawkę dlatego taka opinia od pani strony:)
Pochlebne opinie o protreide a obecnie egeris wypisują mbh tej firmy ponieważ mają budować grupy handlowe a prawda napisana na forach im tego nie ułatwia.
Niestety prawdziwi handlowcy piszący o wyzysku ,braku wypłat mówią prawdę,obojętnie czy są z Bydgoszczy ,Inowrocławia ,Poznania lub Gdyni .Pracowałam z mbh w Bydgoszczy Moniką D .dlatego wiem jak robione są pliki rozliczeniowe,zaliczenia usług i obciążenia pracowników -piszę tu o odgórnych przykazach Drogiego Szefostwa :)
Niestety prawdziwi handlowcy piszący o wyzysku ,braku wypłat mówią prawdę,obojętnie czy są z Bydgoszczy ,Inowrocławia ,Poznania lub Gdyni .Pracowałam z mbh w Bydgoszczy Moniką D .dlatego wiem jak robione są pliki rozliczeniowe,zaliczenia usług i obciążenia pracowników -piszę tu o odgórnych przykazach Drogiego Szefostwa :)
anonimowy doradco - jak się nazwałaś :) ??? musisz być wielkim nieudacznikiem skoro masz czas aby o 10:40 w poniedziałek wypisywać takie oszczerstwa, a nazwałbym nawet Twoimi żalami na forum, nigdzie nie pracujesz co? bo tak wszystkim pracodawcom wystawiasz opinię, to Twoje zajęcie :> masz nadzieję, a nie masz ambicji
Prokurator zajmie się prędzej Tobą bo pamiętaj, że w dzisiejszych czasach internet nie jest niestety anonimowy :> i za pisanie takich bzdur dalej oszczerstw mogą spotkać Cię konsekwencje
a na koniec dam ja Ci radę - jedź do Anglii robić tosty w chlebie razowym jak wszyscy nieudacznicy bo na prawdę brak mi słów na takie podejście
Prokurator zajmie się prędzej Tobą bo pamiętaj, że w dzisiejszych czasach internet nie jest niestety anonimowy :> i za pisanie takich bzdur dalej oszczerstw mogą spotkać Cię konsekwencje
a na koniec dam ja Ci radę - jedź do Anglii robić tosty w chlebie razowym jak wszyscy nieudacznicy bo na prawdę brak mi słów na takie podejście
ja miałam nieprzyjemnośc pracować w protrade-3lata!!! pliki rozliczeniowe z TP na moje nazwisko były w wysokości 8-10 tyś zł, a wypłaty z protrade dostawałam 40% z tego!! i nikt mi nie raczył wytłumaczyc za co moje pieniądze sa odciągane! pracowałam bardzo ciezko(...) Z niecierpliwościa czekam na moja sprawę- prokurator sie już zajął... ..
Witam!
(...) Potwierdzam w całości wszystko co napisał "okradziony", bo sam tego doświadczyłem. To co oni płacili to były marne ochłapy bo jak nazwać 200zł za miesiąc pracy? Do tego ta umowa tak skonstruowana, żeby ludzie pracowali prawie za darmo. Kpina. Powinni ukarać takich pracodawców za wyzysk pracowników.
(...) Potwierdzam w całości wszystko co napisał "okradziony", bo sam tego doświadczyłem. To co oni płacili to były marne ochłapy bo jak nazwać 200zł za miesiąc pracy? Do tego ta umowa tak skonstruowana, żeby ludzie pracowali prawie za darmo. Kpina. Powinni ukarać takich pracodawców za wyzysk pracowników.
znam i napiszę tylko, że Ci którzy tu tą firmę oczerniają to ludzie bez twarzy, fałszywi słabeusze którzy z powodu swej nieudolności odpadli jako słabe ogniwa i nie mając innych zajęć w życiu wypisują bzdury na forach bawiąc się tym, oczywiście tylko pod warunkiem, że pozostają anonimowi
ludzie nie czytajcie tych bzdur, na takich forach siedzą anonimowe fałszywe hieny !!!
ludzie nie czytajcie tych bzdur, na takich forach siedzą anonimowe fałszywe hieny !!!
Jak mogłem pracować przez miesiąc skoro wyraźnie napisałem, że wypłaty nie otrzymałem za 3 kolejne miesiące pracy? Widać, że osoby zarządzające Egeris nie potrafią nawet czytać ze zrozumieniem... W tej "firmie" wynagrodzenie nie zależy "od własnego zaangażowania i wkładu we własną pracę" tylko od tego jak Jarosław L. a obecnie Damian D. zaakceptują przelew. Do Gdyni przychodzą listy płac ok 10-go dnia miesiąca od kierowników biur, do 15-go teoretycznie ma być przelew, 19-go okazuje się, że wypłaty są obcięte. Obcięty przelew wychodzi 20-go, 5 dni po terminie obcięty o 1/3. Tak np. postąpiono w tym miesiącu z telemarketerami, bezprawnie bez żadnych podstaw wynikających z umowy 5 dni po terminie otrzymali dużo niższe przelewy niż wynika to z sytemu prowizyjnego. Tak to się odbywa co miesiąc. Jak ludzie z Egeris będą w dalszym ciągu robić wode z mózgu biedakom którzy zastanawiają się czy iść pracować do tego gułagu i wypisywać jak w tej pseudofirmie jest wspaniale to umieszczę więcej informacji dotyczących działalności tej nędznej instytucji.