Widok

FIRMA EGERIS GDYNIA -KTOŚ JĄ ZNA?

A dokładnie chodzi mi o prace jako telemarketer..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może u was w Gdyni mają umowy RH albo stałą pensję i jest okey,ale proponuje posprawdzać jak to się odbywa w innych miastach takich jak np.Bydgoszcz... ludzie robią na prowizję i nie płaca jak trzeba!!!
Jestem dobrym sprzedawcą,ludzie sam szukam czegoś innego i to PRAWDA!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli pracowałaś to pisze do ciebie kolega z biura :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
I skoro to są fałszywi ludzie bez twarzy to jak jesteś taka/i mądry/a to się przedstaw to pogadamy inaczej:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wysyłaj jest wiele innych lepszych firm niż Egeris dostanie tam po d*pie twój czas,twoje zdrowie,i twoja głowa...NIE POLECAM ;)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ej, nieokradziona ...
Za to co piszesz też Ci płacą czy jesteś prezesem?
praca w egeris to najlepsza droga do tego by zrujnować sobie życie
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/konsultant-telefonicznyelastyczny-grafik-ogl6556826.html

Od jakiegoś czasu na infopraca.pl i tutaj widuję ogłoszenie dotyczące pracy w RAMSAT jako konsultant telefoniczny... Tyle, że w mailu podanym w ogłoszeniu po @ jest egeris? Czyżby nastąpiła zmiana nazwy tej firmy (tyle niepochlebnych opinii)?

W dodatku na stronie RAMSAT nie ma wymienionego salonu w Gdyni na Krzywoustego...
Chociaż... Na stronie egeris widnieje logo Orange-RAMSAT... (swoją drogą - jakaś biedna ta ich strona)

Cholera, nie rozumiem już tego xD Kto w końcu w tych ogłoszeniach jest pracodawcą (zleceniodawcą)?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tutaj tego na dobrą sprawę nikt nie wie,jest taki burdel że jest dużo niedomówień opinie niestety ale w większości przypadków sa prawdziwe,płaca ci jak im się podoba,ba,mało tego zarabianie na klientach polega na kłamaniu...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie rozumiesz - idź do szkoły, oceniasz, a nie rozumiesz?, sorry idź zatem najpierw idź do przedszkola może tam coś zrozumiesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ojejciu, za to z Ciebie taki mądrala, że nie potrafisz wytłumaczyć, tylko dennym tekścikiem zarzucić...
W tym ogłoszeniu podane były sprzeczne informacje, więc jak je należy odbierać? W dodatku nie oceniam, tylko pytam, ale widzę, że Ty masz jakiś problem z rozróżnieniem tego.

No i kolego (koleżanko)! Śmieszne jest, że odsyłasz mnie do przedszkola, mimo, że to Ty wykazujesz się nieumiejętnością napisania poprawnego zdania w języku polskim (wersaliki, znaki interpunkcyjne).
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obojętnie Protreide obecnie Egeris ,jest podwykonawcą Ramsatu który ma umowę z Orange na sprzedaż usług TP I Orange dają umowy zlecenie-wynagrodzenie prowizyjne zależne od realizacji ,ale będą tak kręcić że nidgy nie wypłacą Ci pełnej stawki ,zawsze zgubi się klika zamówień itp ...Jeśli lubisz pracować charytatywnie ,i być notorycznie oszukiwany:) to jest praca dla Ciebie
Dziękuję za konkretną odpowiedź :) Nie będę więc tam aplikować...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejcia! ;)
pracowalam w tej firmie jakis czas, niestety mam bardzo zle wspomnienia..(...) na dodatek bezczelnie potraktowana na sam koniec wspolpracy. zero zrozumienia, zero niczego. wyplata obcieta o polowe a umowa byla taka, ze pracuje na godzinowce...a co sie okazalo? nie dostalam kasy za caly wymiar.. szczyt chamstwa!! o tym, ze zmieniali nazwy tez slyszalam. (...)
Pozdrawiam i serdecznie odradzam. wolalabym prace na zmywaku, zdecydowanie.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym na Twoim miejscu tam aplikowała, bo na prawde ciezko teraz znalezsc prace, a tam nie jest wcale tak jak opisuja a na poewno nie w biurze w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Może w Gdyni tak bo stamtąd jesteście,ale w innych miastach jest wręcz źle,jak nie powiedzieć katastrofalnie...NIE POLECAM
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla zainteresowanych Biuro Handlowe Gdynia - jesteśmy na Facebook

https://www.facebook.com/pages/Egeris-Gdynia/220113018132238?ref=stream

polecam odwiedzić naszą stronę, zadać pytanie, bez anonimowych wpisów tworzonych przez konkurencję lub osoby nie związane z BH Gdynia,

pozdrawiamy

HSMTO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Nie przez konkurencje tylko przez byłych pracowników. Zresztą o jaką konkurencje chodzi? W robieniu wałków nie macie konkurencji
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Droga koleżanko.
Lub kolego.

Znam tą firmę od podstaw, byłem jej pracownikiem, wiem jak wyglądają sprawy rozliczeń od tzw "kuchni" i wiem, że było mnóstwo osób, które pracowały i starały sie pracować rzetelnie, ale np kierownictwo z Bydgoszczy i Inowrocławia (ludzie ci trzymają się tam pomimo wielu narzekań) skutecznie im utrudniało uzyskiwanie należnego wynagrodzenia.
Przykre jest to co piszesz, bo w dobie kryzysu bardzo ciężko znaleźć dobrą pracę i uczciwego pracodawcę, a z tego co wiem PT nie grzeszy uczciwością. Wykorzystywanie szeregowego pracownika woła o pomstę do nieba a nie propozycję pracy w Anglii....co moja droga koleżanko nie jest znowu takim złym pomysłem, bo na robieniu tostów w Anglii można zarobić na życie a na robieniu umów w Protrade czy EGERISIE można się wrzodów na żołądku dorobić....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
piszesz z biura protade?
znam to IP komutera :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pamiętam jak Krzysiek L. potraktował chłopaka, który przyjechał z Lęborka zeby domagać się swoich pieniędzy, chłopak nawet na powrót nie miał, ale został zwyzywany i ponizony przy innych pracownikach...bardzo fajne metody pracy, zero mobbingu...dziewczyny z administracji tez milutkie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry