Widok

FIRMA NASTAWIONA NA ZYSK KLIENT NIE LICZY SIĘ

We wrześniu zdecydowałam się na zakup mieszkania mysliwska park( gant), jednak w porę zorientowałm się i jedyne co starciłam do zadatek 2.000. Umowę jak dałam do prawnika to śmiał się w głos, tyle niedozwolonych klauzul że głowa boli,jednostronna umowa, z korzyścią dla ganta. Byłam we wrześniu na budowie, gdy zobaczyłam tę fuszerkę, to doszlam do wniosku, że gdyby gant był monopolistą na rynku to mógłby tak budować, ale tak nie jest, więc chyba myślą że w Gdańsku to sami idioci mieszkają. Mnóstwo usterek, niedbałe wykonanie, materiały niskiej jakości, do tego wszytskiego osiedle nie ma palowania. Nie polecam, jeszcze poczytałam fora z innych inwestycji ganta, i powiem krótko Gdańsk to nie wyjątek, tak wygląda wszedzie. Może dlatego tak skaczą z miasta do miasta, jak się ludzie zorientują, to pewnie wynoszą się gdzieś indziej.
Moja ocena
Gant Development kategoria: Deweloperzy
obsługa: 2

oferta: 1

jakość: 1

terminowość: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki za info, tylko czemu pani obraza innych. w Gdansku nie mieszkają idioci
Skoro było by tak źle jak Pani piszę, to nie sprzedali by 1000 mieszkań w rok. Jeżeli chodzi o usterki to niestety są u wszystkich deweloperów. No i obrażanie ludzi nie jest na miejscu, zwłaszcza, że tu są sami mieszkańcy Gdańska! Dobrze, że Pani zrezygnowała i niech się Pani dalej wyżywa ale nie na forumowiczach!
do góry