Widok

FOTOGRAF NA 11 CZERWCA

Wesele Temat dostępny też na forum:
SZUKAM FOTOGRAFA BADZ KOGOS KTO MA FAJNA WIZJE I ROBI SLUBNE ZDJECIA CHODZI MI O PRZYGOTOWANIA KOSCIOL I WESELE POTEM SESJA INNEGO DNIA

CHODZI O TO ZE MOGE ZA TO ZAPLACIC DO MYSLE 400ZL NIESTETY SLUB PRZEROSL MOJA WIZJE KOSZTOW

WIEM ZE SA ZDOLNI LUDZIE I NAWET W TEJ CENIE MOZNA ZNALEZC KOGOS DOBREGO JAK COS PROSZE PISAC :)

DZIEKI Z GORY I JAK COS PODESLIJCIE PRACE NA MAILA :)
ewahof@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
400zł to koszt ubezpieczenia sprzętu i dojazdu... powodzenia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fotograf Gliwice, możesz coś więcej o tym ubezpieczeniu?

(przepraszam za off-topic, ale temat ubezpieczenia sprzętu bardzo mnie interesuje:))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale fantazję rzekł bym wizję :)
I tu nawet nie chodzi tylko o ubezpieczenie sprzętu.
Poza tym jak szukasz kogoś za 400 zł to może lepiej weź jakiegoś wujka z telefonem komórkowym wyjdzie to samo a zaoszczedzisz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecej płaci się za przejazd samochodem do slubu ktory trwa przeciez bardzo krotko..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jeszcze przygotowania i plener innego dnia. najlepiej wszystko by sie chciało i to za darmo...
Ale moze skusi się ktoś, kto sie dopiero uczy... lub poproś kogoś za wódkę weselną;) z gosci z lepszym aparatem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
z fotografami róznie bywa, robilam zdjecia jako drugi fotograf u kolezanki na weselu, okazało sie, że pan i pani z 2 cyfrowkami + kliszowiec zrobili taka robote, ze moje fotki okazaly sie jasniejsze i ciekawsze, wiec kolzanka miala z czego wybierac. pani jak zauwazyla, ze cos tam kumam to mowila, no "niech pani tam ich ustawi" i takie tam.

sprobuj poszukac na forum osób, które za darmo wykonuaja prace jakis czas temu kilka osob sie oglaszalo.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam
Ja myślę, że powinna Pani popytać wśród osób, które zaczynają przygodę z fotografią, np. studenci lub osoby, które pragną powiększyć swoje portfolio, a nie mają jeszcze dużego doświadczenia.
W razie pytań, proszę pisać, a pomogę znaleźć osobę...

KONTAKT :

HTTP://WWW.SHARKFOTOSTUDIO.COM

sharkfotostudio@wp.pl

tel : 511-266-779

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
albo sam pan stanie na wysokości zadania... :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
I do tego jeszcze Para Młoda otrzyma dwa albumy, fotoksięgę i zdjęcia sferyczne z 16 miejsc :).
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
taaaaaaaaaaaaak

chciałbym zobaczyc vid z back stage jak "robicie" planetki/asferyczne itp
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
,,,właśnie, przestańcie mamić ludzi tymi bzdurami o panoramach ze ślubu, nie raz są parafie że ledwie można w ogóle fotografować. A co dopiero cały cyrk z robieniem sfery.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.obiektywni.net
byli u mnie 14 maja
Są SUPER
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
I robią full usługę za cztery paki?
Rewela. ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
...na stronie podanej powyżej w zakładce sprzęt widnieją dwa amatorskie aparaty. Jeśli ktoś ma ślub w zabytkowym kościele gdzie nie można błyskać - to zlecenie będzie NIE do wykonania.

Pomijam mierne efekty w normalniejszych warunkach oraz to co w galerii...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ps. a jak się robi zdjęcie pary młodej przed ołtarzem to się nie zostawia statywu w tle, a tym bardziej wychylającego się zza ściany operatora :))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja zrobię zdjęcia, proszę o tel. 503 109 094
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zrobisz zdjecia tym telefonem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kupię

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry