Widok
FOTOGRAF NA 11 CZERWCA
SZUKAM FOTOGRAFA BADZ KOGOS KTO MA FAJNA WIZJE I ROBI SLUBNE ZDJECIA CHODZI MI O PRZYGOTOWANIA KOSCIOL I WESELE POTEM SESJA INNEGO DNIA
CHODZI O TO ZE MOGE ZA TO ZAPLACIC DO MYSLE 400ZL NIESTETY SLUB PRZEROSL MOJA WIZJE KOSZTOW
WIEM ZE SA ZDOLNI LUDZIE I NAWET W TEJ CENIE MOZNA ZNALEZC KOGOS DOBREGO JAK COS PROSZE PISAC :)
DZIEKI Z GORY I JAK COS PODESLIJCIE PRACE NA MAILA :)
ewahof@wp.pl
CHODZI O TO ZE MOGE ZA TO ZAPLACIC DO MYSLE 400ZL NIESTETY SLUB PRZEROSL MOJA WIZJE KOSZTOW
WIEM ZE SA ZDOLNI LUDZIE I NAWET W TEJ CENIE MOZNA ZNALEZC KOGOS DOBREGO JAK COS PROSZE PISAC :)
DZIEKI Z GORY I JAK COS PODESLIJCIE PRACE NA MAILA :)
ewahof@wp.pl
z fotografami róznie bywa, robilam zdjecia jako drugi fotograf u kolezanki na weselu, okazało sie, że pan i pani z 2 cyfrowkami + kliszowiec zrobili taka robote, ze moje fotki okazaly sie jasniejsze i ciekawsze, wiec kolzanka miala z czego wybierac. pani jak zauwazyla, ze cos tam kumam to mowila, no "niech pani tam ich ustawi" i takie tam.
sprobuj poszukac na forum osób, które za darmo wykonuaja prace jakis czas temu kilka osob sie oglaszalo.
sprobuj poszukac na forum osób, które za darmo wykonuaja prace jakis czas temu kilka osob sie oglaszalo.
Witam
Ja myślę, że powinna Pani popytać wśród osób, które zaczynają przygodę z fotografią, np. studenci lub osoby, które pragną powiększyć swoje portfolio, a nie mają jeszcze dużego doświadczenia.
W razie pytań, proszę pisać, a pomogę znaleźć osobę...
KONTAKT :
HTTP://WWW.SHARKFOTOSTUDIO.COM
sharkfotostudio@wp.pl
tel : 511-266-779
Ja myślę, że powinna Pani popytać wśród osób, które zaczynają przygodę z fotografią, np. studenci lub osoby, które pragną powiększyć swoje portfolio, a nie mają jeszcze dużego doświadczenia.
W razie pytań, proszę pisać, a pomogę znaleźć osobę...
KONTAKT :
HTTP://WWW.SHARKFOTOSTUDIO.COM
sharkfotostudio@wp.pl
tel : 511-266-779