Widok

Fabryka czekolady

Od kiedy to pracodawca wysyla jakis kwestionariusz z kodem na telefon??? Chca koniecznie aktualnh numer!! Co za cwaniacy dostalam po wyslaniu cv informacje ze niby nalezy wypelnic kwestionariusz a potem sie skontaktuja tyle ze to jedna wielka sciema bo od razu pokazuje ze masz wpisac swoj nr i nibu dostaniesz jakis kod ...co za cwaniaki ciekawe ile osob nabili tak w butelke...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też dostałem takiego maila od razu go zignorowałem ... swoją drogą powinno się ich podać na Policje za takie oszustwa !!!
Wszedzie te ogłoszenie było. Ściema widać od razu, mail na darmowym koncie. Jedyna fabryka czekolady w 3mieście to BAŁTYK, która nie prowadzi i nie prowadziła w ostatnim czasie rekrutacji.
Bałty przez cały czas przyjmuje tyle że przez agencje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co się stalo z budynkiem dawnej fabryki słodyczy Fazer we Wrzeszczu ? KtoŚ wie co się tam teraz znajduje ??
to miejsce zajete jest przez lidla

były pracownik
LIDL na LIDL-u LIDL-em pogania, ech... a gdzie miejsce na poszanowanie tradycji, pytam się ??! Lepiej budować kolejne wielkie centra handlowe (jak np. CH Metropolia we Wrzeszczu czy Forum Radunia w Gdańsku) i obce kapitałowo mniejsze markety spożywcze. Ilość centrów handlowych w środku miast wojewódzkich w Polsce bije na głowę podobne ośrodki miejskie na zachodzie Europy !!! Tam, gdy ma powstać nowe centrum handlowe, nie powstanie ono w środku miasta tylko na jego obrzeżach typu obwodnica by nie niszczyć drobnego handlu / rzemiosła w centrach miast. Tam władze miejskie myślą a u nas wyprzedają wartościową ziemię za bezcen w zamian za pseudo obietnice inwestora...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

do góry