Widok
Nuda.. nuda.. nuda...
Moja kobietka mnie namówiła na ten film, jak każdy facet nie jestem miłośnikiem komedii romantycznych. Liczyłem chociaż na trochę dobrego humoru.. jakąś fabułę... I się przeliczyłem...... To jest naprawdę naciąganie widza ! A chodzę do kina naprawdę często. Jedynie ścieżka dźwiękowa ciekawa.
ODRADZAM WIZYTĘ
ODRADZAM WIZYTĘ
facet nie potrzebny od zaraz
Dno dno i jeszcze raz dno kto pozwolil na taki obciach szkoda bylo pieniedzy na te produkcje.Kto pozwolil na okreslenie tego filmu komedia. Po 30 minutach wyszlam i poprosilam o zwrot pieniedzy, poniewaz zostalam wprowadzona w blad Liczylam na rozrywke, a okazalo sie ze to wielkie nieporozumienie to nie komedia tylko tragedia .!!!!!!!!!
całkiem dobry film
Nie wiem czego oczekiwali ci wszyscy sfrustrowani widzowie/internauci... Przecież zwiastun wyraźnie pokazuje że "Facet" to nie jest hałaśliwa/wulgarna komedia w stylu "Testosteron" lub "Lejdis" ani żadne ekscytujące kino akcji mające leczyć "nudę." "Facet" jest filmem o życiowych decyzjach oraz ich konsekwencjach. Ironicznego humoru jest tu wiele, ale zapewne nie każdego zjadacza popcornu to śmieszy. Wizualnie bardzo dopracowany film. Polecam.
tragedia
jedyne co warte uwagi w tym filmie to muzyka (rebeka, Kamp!, Paula & Karol) niestety wizja psuje przyjemność słuchania. Scenariusz to poprostu nieporozumienie brak mu sensu, logiki i morału. Z komedią nie ma nic wspólnego. Przetrwałem z trudem do końca, ale potwierdzam opinie przedmówcy po pól godzinie cześć sali nie wytrzymała i wyszła... Reżyser starał się stworzyć coś wyjątkowego melancholijnego w aktualnym klimacie, a wyszła nieudolna poczwara z idiotycznym scenariuszem, głupawymi dialogami, banalnym a wręcz prostackim zakończeniem, kilkoma gwiazdami, które będą się pewnie wstydzić swoich ról jeszcze długo i to wszystko oprawione dobrą muzyka (lecz równie nieudolnie):)))...w skrócie film przestylizowany nie polecam