Widok

Facet (nie)potrzebny od zaraz

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Facet (nie)potrzebny od zaraz.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra

Beznadzieja połowa kina poprostu wyszła;((
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

To po co w ogóle przychodziła?

Masakra dawno nie obejrzalam takiego stolca !
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

chala

Beznadziejny film szkoda czasu, kasy - zenada !!!!!!!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie taki aż zły

wbrew moim przewidywaniom film okazał się nie taki zły - pokazuje pustkę, i bezsens, jakie towarzyszą współczesnym ludziom, zarówno młodym jak i starszym. "Wolność", jaką zyskali muszą okupić wyborami, które w większości przynoszą im rozczarowanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Miazga, g..., beznadzieja

Co za shit. Ani akcji,ani to śmieszne,dialogi drewniane,aktorzy drewniani, końcówka porażka. Muzyka psychodeliczna...jak ktoś lubi to ok,dla mnie chała. Sorry,ale w moim rankingu to jest film ostatniego sortu. A taka reklama i trailer dbył dobry.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie warto tracić czasu

aż trudno uwierzyć, że taka obsada, a taki nieudany film, NUDA NUDA NUDA, nie wiadomo czy wyjść z seansu, czy zostać, bo a nóż coś się wydarzy..., film tragedia a nie komedia..., NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

wielka kupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ludzie! katastrofa kina polskiego! oddajcie mi moje pieniądze! żenada! 2 godziny totalnej nudy! jak można takiego gniota dopuścić do repertuaru kin. ku..wa! szkoda słów!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nuda.. nuda.. nuda...

Moja kobietka mnie namówiła na ten film, jak każdy facet nie jestem miłośnikiem komedii romantycznych. Liczyłem chociaż na trochę dobrego humoru.. jakąś fabułę... I się przeliczyłem...... To jest naprawdę naciąganie widza ! A chodzę do kina naprawdę często. Jedynie ścieżka dźwiękowa ciekawa.
ODRADZAM WIZYTĘ
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koszmarek

Reklama mija się z prawdą ... błyskotliwa komedia - ja tego nie zauważyłam choć z kina nie wyszłam. Masakra. Szkoda czasu, Nuda. Nie polecam !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

slot

Kurcze-naprawdę wielkie dno,można iść na do z dziećmi,są 3 lub 4 wulgaryzmy i raz Czesiek pokazuje pitola na balkonie.Nie polecam-lipa.-A miało był lepsze od "rantki w ciemno"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Shit

Shit,Shit shit shit tak wyglada recenzja, jeśli ktoś chce wyrzucić kasę w błoto ,lepiej dać rumunowi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

nic śmiesznego

porażka. Współczuję parom które tego filmu nie sprawdziły i poszły 14 stego do kina. Żenada!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mi się nawet podobał. Lekki, fajna muzyczka, można obejrzeć :-) chociaż z tą błyskotliwością to przegięli... :-P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

facet nie potrzebny od zaraz

Dno dno i jeszcze raz dno kto pozwolil na taki obciach szkoda bylo pieniedzy na te produkcje.Kto pozwolil na okreslenie tego filmu komedia. Po 30 minutach wyszlam i poprosilam o zwrot pieniedzy, poniewaz zostalam wprowadzona w blad Liczylam na rozrywke, a okazalo sie ze to wielkie nieporozumienie to nie komedia tylko tragedia .!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

I co oddali :-P?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadziejny!!!

nic dodac, nic ująć
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo dziwny film

szkoda kasy, a na pewno to nie jest komediam romantyczna. Ludzie po seansie mieli bardzo zdziwione miny, bo chyba cały czas, tak jak ja myśleli, że coś się w końcu zacznie dziać. Jednym słowem, porażka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wstyd brac za to pieniadze

byłam, widziałam, i żałuje....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

masakra

Dno kompletnie . Aż się nie chce wierzyć ,że ktoś wykłada kasę na takie badziewie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

całkiem dobry film

Nie wiem czego oczekiwali ci wszyscy sfrustrowani widzowie/internauci... Przecież zwiastun wyraźnie pokazuje że "Facet" to nie jest hałaśliwa/wulgarna komedia w stylu "Testosteron" lub "Lejdis" ani żadne ekscytujące kino akcji mające leczyć "nudę." "Facet" jest filmem o życiowych decyzjach oraz ich konsekwencjach. Ironicznego humoru jest tu wiele, ale zapewne nie każdego zjadacza popcornu to śmieszy. Wizualnie bardzo dopracowany film. Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mag

byłam, już nie pamiętam o czym to było... na szczęście:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam

Zaprosiłem moją kobietę akurat w "Walentynki" w poznańskim Multikinie. Nie zauważyłem żeby ktoś wychodził ale....nie polecam!!!. Moi znajomi poznaniacy, którzy też byli na tym filmie byli kompletnie zdegustowani...i wcale nie trzeba być zjadaczem popcornu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

randki jak coś.....

Zadowolona

To pewnie bardziej komediodramat. Madry dowcipny z polotem ... Lekko opowiedziany ale komedia a la polonaise to to nie jest
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tragedia

jedyne co warte uwagi w tym filmie to muzyka (rebeka, Kamp!, Paula & Karol) niestety wizja psuje przyjemność słuchania. Scenariusz to poprostu nieporozumienie brak mu sensu, logiki i morału. Z komedią nie ma nic wspólnego. Przetrwałem z trudem do końca, ale potwierdzam opinie przedmówcy po pól godzinie cześć sali nie wytrzymała i wyszła... Reżyser starał się stworzyć coś wyjątkowego melancholijnego w aktualnym klimacie, a wyszła nieudolna poczwara z idiotycznym scenariuszem, głupawymi dialogami, banalnym a wręcz prostackim zakończeniem, kilkoma gwiazdami, które będą się pewnie wstydzić swoich ról jeszcze długo i to wszystko oprawione dobrą muzyka (lecz równie nieudolnie):)))...w skrócie film przestylizowany nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

film-katastrofa

szkoda przede wszystkim czasu, kompletnie beznadziejny film.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stuhr, wrrrrrrrrrr

Film z jakimkolwiek Stuhrem??? Nie ma mowy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

na=edza

nedza straszna szkoda kasy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawdziwe dno!

....dokładnie istne dno już dawno nie widziałem takiego dziwnego i głupiego filmu aż szkoda czasu siedzieć przy tym.....fakt popularni aktorzy ale film naprawdę nie udany
do góry