Widok

Fajna, szalona rowerzystka poszukiwana :)

Rowery Witomino Temat dostępny też na forum:
Miłośnik szybkiej jazdy, eksploracji plenerów z aparatem (foto i video reportaże) oraz poznawania ciekawych osób pozna dziewczynę o podobnych zainteresowaniach. Wyczynowo jeżdżę głównie promenadą Orłowo-Brzeźno w poniedziałkowe i środowe popołudnia, ale jestem otwarty na inne opcje tras.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
jakiś kontakt? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dariosspace@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
da się wyczynowo jeździć promenadą nadmorską? chyba że wyczynem jest slalom między pieszymi, matkami z wózkami, innymi rowerzystami i rolkarzami ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kiedyś rzeczywiście tak to wyglądało :) Obecnie jest nieco lepiej, choć czasem taka atrakcja się zdarza, co ćwiczy refleks :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Wyczynowo jeżdżę głównie promenadą Orłowo-Brzeźno ..."

No to faktycznie rasowy wyczynowiec z Ciebie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja poznam szaloną dziewczynę w celach bardzo miłego spędzenia czasu bez zobowiązań :DD
ktoś chce kontakt do mnie by się odezwać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A wczoraj było całkiem ciekawie :)

Wybrałem się tym razem do PGE Arena, by poczuć 'klimat' przed meczem Hiszpania-Chorwacja, porobić filmy, zdjęcia - było bardzo ok. Potem szybki powrót promenadą (do Letnicy jechałem miastem) a tu nagle moja ulubiona szalona laska w obstawie innej fanatyczki w kasku minęła mnie znienacka - poznałem ją od razu - tych wysportowanych, kształtnych nóg się nie zapomina :) Dziewczyny jechały jak w transie - przez jakiś czas, do Sopotu jechałem im na kole, ale dałem w końcu spokój, bo byłem tego dnia ostro 'zjechany'. Z tą naprawdę szaloną czarnulą to bym sobie pojeździł. Biorę w ciemno ! Może 'wpadasz' czasem na trojmiasto.pl... ? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Jelitkowo

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...

do góry