Widok

Fajna szkoła.

Może mała, może się rozwija dopiero, ale szkoła naprawdę poważnie podchodzi do swojej misji. Dzieci nie są poniżane, nie ma jako takiej patologii.Muszę powiedzieć, że w porównaniu do innych szkół a ściślej do (patologicznego) Gimnazjum (z patologicznym dyrektorem) nr 3 szkoła31 jest na szóstkę.
Moja ocena
Gimnazjum nr 31 kategoria:
poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

bezpieczeństwo: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam . Jestem absolwentem tego gimnazium teraz będe pisał już maturę i się wypowiem - ta szkoła świetnie przygotowuje do nauki w liceum i nie ważne czy dziecko pójdzie do Topolówki , 1 lo na Wałowej czy sopockiego odpowiednika na Książąt pomorskich ,ale i tak będzie świetnie przygotowane do egzaminu gimnazialnego i do nauki w szkole średniej . Sam chodziłem do LO nr 7 przy tym syfie na chełmie i dobrze ze się z tamtąd przeniosłem ,a pan dyrektor tej placówki o której wyżej wspominam jest beznadziejny .

P.S 4.31 w klasie drugiej gimnazium , 4.64 w klasie II LO :) .
P.S nie ma pań Czerlińskiej od Historii i pani Kokalskiej ( matematyka ) ,to nie już tego całego klimatu jaki był gdy chodziłem tutaj :) . Wspaniałe nauczycielki , wyjątkowe kobiety do których nabierałem szacunku już od gimnazium :) .
do góry