Widok
Fajne ale drogie
W tym roku byłem juz kilka razy, i od zeszłych lat zmieniło, sie, mianowicie jest znacznie lepszy łód, bardzo dobry i równy, a jak wiemy nie zawsze tak tam było, W tym roku jest super, Niestety ale na lotnisko nie ma dobrego dojazdu, trzeba isć do dworca gł. pkp pk10 mini to minus ale inny problem,
Ceny to juz mała przesada, to jest lodowisko miejskie, a nie jakieś lodowisko klubu, na stoczniowcu jest taniej niż tu, a podobno gdańsk dopłaca te lodowisko ciekawe co? Jak w soboty jest 100 osób narazie, to maja 1000 zł, a mają 6 ślizgawek wiec 6000 dziennie, a kiedyś liczyłem to dzienne utrzymanie lodu wynosi 2500zł + woda (w zależnosci ile wyjeją, ale to bedzie góra 350 zł dziennie) a przypomne ze w grudniu na lodowisku będzie juz 500 osób to ile sobie zarobią.
JEST ZA DROGIE JAK NA LODOWISKO MIEJSKIE
Ceny to juz mała przesada, to jest lodowisko miejskie, a nie jakieś lodowisko klubu, na stoczniowcu jest taniej niż tu, a podobno gdańsk dopłaca te lodowisko ciekawe co? Jak w soboty jest 100 osób narazie, to maja 1000 zł, a mają 6 ślizgawek wiec 6000 dziennie, a kiedyś liczyłem to dzienne utrzymanie lodu wynosi 2500zł + woda (w zależnosci ile wyjeją, ale to bedzie góra 350 zł dziennie) a przypomne ze w grudniu na lodowisku będzie juz 500 osób to ile sobie zarobią.
JEST ZA DROGIE JAK NA LODOWISKO MIEJSKIE
Moja ocena
Gdańskie Lodowisko
kategoria: Lodowiska
obsługa: 6
wyposażenie: 5
klimat: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 4
4.4
* maksymalna ocena 6
2500 zł + woda ? niezły żart. Mam nadzieję że wliczyłeś koszty utrzymania pracowników, ochroniarzy, dzierżawę placu, zużycie prądu oraz paliwa które zasila dmuchawy i maszynę równającą lód? Ponadto dochodzą koszty ustawienia kibli z których korzystasz, systemu kasowego, ulotek, promocji obiektu, biletów i wiele wiele innych potrzebnych narzędzi dzięki którym możesz korzystać z tego obiektu. Nadal za drogo?
tak wliczyłem, i wliczyłem to ze gdańsk dopłaca lodowisku, wiec sorry. wystarczy zobaczyc ceny poszływ góre o 20% i odrazu jest mniej ludzi, to co za rok znowu podniesiecie? awa placu to teren sceny muzycznej maja ten teren wykupiny na stałem, i to scena muzyczna organizuje, rolba potrzebuje 100 litrów wody na te lodowisko i pali moze 20l ale ona tu dziennie moze zrobic max. 20km wiec sorry,
kible dobry zart chyba toitoi, który kosztuje ok. 3000 miesiecznie tyle ile tam jest czyli 10 zł dziennie te 6 czy 7 toitoi, system kasowy ciekawe jaki komputer raz sie kupiło 2 lata temu i słuzy.
ulotki powiedź jakie regulamin z 2008 roku?, czym się różna ulotki od promocji obiektu? niczym, macie wyswietlacz który dziennie kosztuje 3zł max, a za bilety my płacimy a nie lodowisko, wiec sorry ale nie wciskaj kitu i matematyka nie boli
kible dobry zart chyba toitoi, który kosztuje ok. 3000 miesiecznie tyle ile tam jest czyli 10 zł dziennie te 6 czy 7 toitoi, system kasowy ciekawe jaki komputer raz sie kupiło 2 lata temu i słuzy.
ulotki powiedź jakie regulamin z 2008 roku?, czym się różna ulotki od promocji obiektu? niczym, macie wyswietlacz który dziennie kosztuje 3zł max, a za bilety my płacimy a nie lodowisko, wiec sorry ale nie wciskaj kitu i matematyka nie boli