Widok

Fajnie macie.......naXXXXXX.... =[

ludzie! dajcie żyć!

do kolegi cyklisty i innych oskarżycieli: jeśli uważacie "te dzieciaki" (jak ktoś ich nazwał) za osoby nie kulturalne, to może lepiej zastanówcie się najpierw nad sobą? osoba kulturalna potrafiłaby podejść i zwrócić uwagę, a nie przemilczeć to i poruszyć sprawę na forum. ale to już inna sprawa... znam marins i wiem jak sie zachowują- nawet jeśli swoimi głośnymi rozmowami itp. przeszkadzali komuś w spaniu, nie oznacza to od razu, że są źle wychowani i traktują dziewczyny jak k***y! zastanówcie się troche zanim zaczniecie gadać na innych! z resztą chyba nie oczekiwaliście, że po harpaganie wrócicie wypoczeci niczym po 2-tygodniowych wakacjach w hiszpanii =] WYLUZUJCIE!!!!!!!!! poco wogóle te wszystkie komentarze.... zachowujecie się jak stare wapniaki! z góry przepraszam jeśli kogoś uraziłam... buziole dla Marty i reszty Marins =]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że bardzo chciałaś aby ktoś to przeczytał ale czy naprawdę nie mogłaś się dołączyć do starego wątku (w którym już wszystko zostało napisane) tylko na nowo sieć ferment na grupie ??

pozdrawiam
"ten który wszystko przespał"
Brawo Zuzka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W końcu ktoś zauważył to iż cyklista to zwykły tchuż (nie wiem Crow czy nie popełniłem tu błędu) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. osobiście mnie tam nie było bo mam maturke ale bywałem wczesniej i sam śpiewałem po nocach (czyt. rozmawiałem)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Możliwe że wy też tam kiedyś byliście!!!!!!!!!!!
Pozdrowionka z nad morza!!!!!
P.P.S.teraz możecie się czepiać (mnie o to że tam nie byłem i nie mam prawa się wypowiadać a Zuze i innych za to co wcześniej, jeżeli jeszcze pamiętacie o co tak właściwie chodziło!!!!) i kontynuować ten wątek wprawiając mnie w nastrój rozbawienia co przecież jest bardzo dobre przed maturą!!!!!!!!!!!!!

Cyklisto swoim zachowaniem (tchórzoatwem) hańbisz wszystkich Bikerow-Harpaganów!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich niedoszłych i doszłych Harpaganów!!!!
ale się brachu nakrzyczałeś........
Proponuję wyskoczyć na gołe klaty przed trzepakiem i zakończyć tę beznadziejną konwersację. ;)
Niejedno piwo i nie na jednym Harpaganie z tą grupą wypiłem i wiem, że to morowe chłopaki i dziewczęta. :P Ups Hyps Czas do łużka Wesołych snów na H-26 W drodze! Ha.
Racja:))Po co tyle chałasu robićw tak błachej sparawie.Są to Wspaniali ludzie ,których znam i żadne komentarze tego nie zmienią:))Też byłam z nimi choć nie spałam na sali tylko na zimnym korytarzu z koleżanką zuzią:)ale wpadłyśmy zobaczyć co porabiaja na sali i większość oskarżeń jest poprostu wymysłem czyjejś wyobrazni (zresztą bardzo bujnej)pozdrawiam kolege phantoma:))zuzie i wszystkich chłopaków z marines
trzymajcie się ciepło