Widok

Fajny 40latek potrzebny :)

Redłowo Temat dostępny też na forum:
Miły, spokojny, szczery, wierny, ambitny, wykształcony, z pasjami, dobrą pracą, bez zobowiązań, lubiący dalekie podróże, kino, teatr, spacery....
Nie oczekuję niczego więcej niż sama mogę dać, ale chyba nie ma takich facetów, albo są już zajęci :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
40latek bez zobowiązań to chyba utopia co ? ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak 40latka może być bez zobowiązań to 40latek też :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
W takim razie cuda się zdarzają
Powodzenia życzę :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie utopia, acz rzadkość ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
prosze pani a Sadyl ma wiecej!

:):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Faceci z natury mają więcej :P
Obie doskonale mnie znacie :)
Dla mnie Lenka spóźniła się o 10 lat (wg Jej oczekiwań) i/lub o niecałe 3 tygodnie (wg mnie).
Poza tym "Miły, spokojny, szczery, wierny, ambitny, wykształcony, z pasjami, dobrą pracą, bez zobowiązań, lubiący dalekie podróże, kino, teatr, spacery...." ????

No .. bez jaj... Starego Anioła szuka? ;]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
meskie Anioły za córami ziemskimi tez latały ,dopuszczam ,
... sie tylko zastanawiam jak one rodziły tych gigantów

rzeczywiscie -pakiet nierealny w 1-ym

ambitny i wierny wyklucza sie--to mzona juz odstrzelic
teraz odwaliłąbym-- wykształcony--wystarczy z pasjami
byleby pasja nie były kobiety
ale to i tak bedzie trzeba cos pofolgowac
najwyzej zrekompensowac sobie ....
bez zobowiazan--40 lat i z ta reszta co pozstała--nie ma mowy,zeby go któras nie zhaczyła wczesniej
dobra praca?-pojecie zbyt ogólne,to mzoe sie kłócic z dalekimi podrózami albo i nie...
reszta--moze...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
> ambitny i wierny wyklucza sie--to mzona juz odstrzelic

Nie chcę cytować więcej. Twój "optymizm" mnie rozwalił już na tym zdaniu :D

Daj Lence jeszcze parę lat życia mrzonkami.. a nuż?
Shit happens :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
kurcze..siet
masz racje--JUZ SIE POPRAWIAM

Lenka!:)

Miłosc kobiety jest jak trawa

moze ja stado byków zbeszczescic,
wyżreć do cna...

ona sie i tak odradza:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
musiałes te mrzonki pdkreslic?
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> masz racje

Zdążyłaś zapomnieć, ze ZAWSZE mam? ;>

> Miłosc kobiety jest jak trawa

Piękne
I nie jest to wybiórcze płciowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie do końca utopia ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam wchodzić na ogłoszenia na trójmiejscie :) strata czasu :) nic ciekawego :) powodzenia :)
Longuska:)

a my--siostry to co?
zawsze to mozna razem na nich popsioczyc:)
D
> zawsze to mozna razem na nich popsioczyc:)

Przy wspólnym psioczeniu zadbajcie nieco o Wasze wątroby.
Wprawdzie odrasta, ale (cytując moją niedawną Panią Doktor) trza jej dać na to szansę :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sadyl bo cie pacne:)
odrasta tez członek ugryziony!

z ta złoscia--to nawet chinska medycyna tak mówi
ale bardziej tu o żołc chodzi
wiec i woreczek...

po co ja trzymac

regeneruje sie dobrze
ale jest tez wrazliwym organem
http://www.alternatywnamedycyna.pl/artykul.php?a_id=175
zegar biologiczny narzadów

sorki Lena:)

Sadyl to ja juz zadbam o jelita
pozwolisz?

karaluchy.i Tobie:)
> odrasta tez członek ugryziony!

Bywają chwile, kiedy mnie przerażasz :D
"Miły, spokojny, szczery, wierny, ambitny, wykształcony, z pasjami, dobrą pracą, bez zobowiązań, lubiący dalekie podróże, kino, teatr, spacery...."

"Nie oczekuję niczego więcej niż sama mogę dać"

Znaczy się jesteś miła, spokojna, szczera, wierna, ambitna, wykształcona, z pasjami, dobrą pracą, bez zobowiązań, lubiąca dalekie podróże, kino, teatr, spacery... wniosek z tego prawdopodobnie jesteś tak zaje..bista że żaden facet nie ma śmiałości do ciebie zagadać ...

P.S.
Połączenie Mr.Bean, starca pod kroplówką, Dr.House-a, Batmana lub Iron man-a z marynarzem i koleżanką-psiapsiółką z tutejszych ogłoszeń. ;]
W sumie to tak:
Miła - ludzie mnie lubią, wrogów raczej nie miewam, często się zwierzają, proszą o radę
Spokojna - od wielu lat ćwiczę jogę, doceniam to co mam, lubię spacery nad morzem, las...czasem się zdenerwuję, ale w sumie rzadko. Częściej jest mi po porostu smutno jak coś nie wychodzi.
Szczery i wierna - żyłam w dwóch długich związkach, nigdy nikogo nie zdradziłam, a kłamstwa...tez jakoś sobie nie przypominam, abym musiała kłamać.
Ambitna - studia, podyplomówki, kursy, certyfikaty, ciągle się dokształcam, rozwijam.
Wykształcona - j.w.
Z pasjami - joga, kino, teatr, wakacje w egzotycznych miejscach, uwielbiam zwiedzać, uczę się hiszpańskiego.
Dobra praca - daje satysfakcję i pieniądze na życie, hobby, wakacje.
Bez zobowiązań - nie mam dzieci, kredytów...
Lubiący dalekie podróże - oczywiście w wakacje, bo Martyną Wojciechowską nie jestem. Ameryka Płd, Azja...
Kino - bywam kilka razy w miesiącu, bardzo mnie to odpręża.
Teatr - kilka razy w roku, w Trójmieście czy w Wawie. Ostatnio widziałam Mamma Mia w Romie. Bardzo polecam.
Spacery - kilka razy w tygodniu i to długie :)

Facetów pogoniłam, bon jednemu nie chciało się pracować i tylko czekał, aby tatuś gdzieś mu pracę załatwił, a drugi mnie okłamywał.

Do ww. listy mogłabym jeszcze dodać, że lubię porządek, mam fajne mieszkanie w centrum Gdyni, sama umiem wymienić silkon czy powiesić obraz. Jestem ładna, szczupła, zadbana, romantyczna, czuła i cholernie samotna.

Czasem myślę, że wolałabym mieć 10 kg nadwagi, zajmować się domem, piec pierniki, urlop spędzać na Kaszubach, ale mieć przy sobie cudownego kochającego męża. I wcale nie musiałby wyglądać jak model, bo wygląd nie ma dla mnie znaczenia.

Ostatnio poznałam przez internet kogoś kto wydawał się miłym i dobrym człowiekiem - starszy ode mnie, dzieci dorosłe, rozwiedziony, firma, spokojny i co z tego? Okazało się, że z żoną cały czas utrzymuje kontakt, ona mieszka w jego domu, nawet nie wiem czy są naprawdę rozwiedzeni, byłą kochankę zatrudnia w swojej firmie i 8 h na nią patrzy, a mnie chciał na weekend. Do tego odmłodził się o 5 lat. I tacy właśnie są faceci.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem prawie 40 latkiem bez zobowiązań, właśnie dlatego, że nie zaczynam takich znajomości zbyt pochopnie :)
Myślę, że można znaleźć bez zobowiązań, spokojnie. To taki 40-latek, co go żadna nie chciała bo nie nadaje się do życia, zwłaszcza wspólnego - omijać z daleka.
Znam takich ale nie polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taka mądra, piękna i ambitna.....
Można to wszystko osiągnąć mając męża i dzieci u boku...
Przespałaś Kochana najlepsze lata swojego życia.. na wicie gniazdka i dzieci chyba już zbyt późno, no ale życzę powodzenia ....:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
> na wicie gniazdka i dzieci chyba już zbyt późno

Wiosenny redyk baranów?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Real czasem zabija, łatwiej przed monitorem mądrości głosić ....
Redyk jesienny ...
Osobiście uważam, że są również i tacy mężczyźni, którzy bardzo ograniczają kobiety bo sami nie są mądrzy piękni i ambitni. Lepiej być samej niż codziennie zaniżać loty i słyszeć po co ci to czy tamto, ja nie umiem to ty też nie musisz itp.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie tak!!!!!!
Ale gdybym mając 30-35 lat miała przy sobie fajnego faceta to pewnie na jedno dziecko bym się zdecydowała, ale wyszło jak wyszło. Mąż nie znosił dzieci, kłamał i wiecznie zmieniał pracę.
Dziecka mieć już nie będę i nie jest to dla mnie dramat, ale chciałabym po prostu być z dobrym człowiekiem, dzielić z nim życie...
hej Lena
Może byśmy nawiązali kontakt ? Chodzi mi głównie o te podróże .
Też jestem zakochany w Azji i Am Płd . Jeżdżę tam co roku. W tym roku planuję Ekwador . Fajnie jest mieć kogoś w 3city o podobnych pasjach . Może kiedyś wybierzemy się razem .
A może z tego kontaktu urodzi się fajna przyjacielska relacja .
Jeśli mielibyśmy podobny gust kinowy to czemu nie wybrać się czasem do kina czy teatru . Dobrą książkę sobie polecić . Móc czasem szczerze sobie pogadać . A może na jakieś warsztaty rozwojowe razem pojść skoro lubisz jogę . Ja ostatnio ma jakąś zajawkę na coś takiego .
Jak coś to pisz piotrgajda1968@wp.pl
a jakbyś chciała tylko pogadać to ja sie mogę zapisać. potrzebuję odpocząć od wszystkich, których znam - choćby godzinkę. Na marginesie- wcale nie mam doła ;).
Cyt. "Teatr - kilka razy w roku, w Trójmieście czy w Wawie. Ostatnio widziałam Mamma Mia w Romie. Bardzo polecam. "

a Ja polecam spektakl "Między Łóżkami" - http://teatrcapitol.pl/spektakl/miedzylozkami/

Bardzo fajna sztuka;-))) a w przerwie może poznasz kogoś? ;-)))
>Szczery i wierna - żyłam w dwóch długich związkach, nigdy nikogo nie zdradziłam, a kłamstwa...tez jakoś sobie nie przypominam, abym musiała kłamać.

Ale tu mi się wydaje że kłamiesz na całego:)
Albo to, albo masz pracę, która zajmuje Ci ze dwie godziny dziennie. Inaczej nie masz szans, byś z tym wszystkim co opisałaś zmieściła się w 24 godzinnej dobie.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
hejka , czy 49 lat to juz za duzo?
Moze ktoras pani mnie tu zobaczy ?
Wolny do wziecia od zaraz
Taki łatwy, eee, a gdzie uwodzenie i zabawa w kotka i myszkę ? ;-)
szkoda czasu na siedzenie przed netem
Nie koniecznie w necie :-)
To gdzie? Chyba nie na zewnątrz, jak zwierzęta?:p

:D
~Lena..... jak nie mam Ja jestem tym Twoim wymarzonym facetem. Może nie jestem Wierny czy ambitny, na pewno nie wykształcony za to z awersja do wszelkich pasji.
Praca mnie brzydzi wiec nie mam dobrej roboty. Podroze jak już to tylko te bliskie .Wcale nie jestem zajęty bo mam dużo wolnego czasu. Jeśli chodzi o oczekiwania to jem mam i to nie takie male:
Lena, może być kłopot aby tutaj go spotkać (w ogóle spotkać), ale... jak nie spróbujesz nie dowiesz się. Tak naprawdę nigdy nie wiemy kiedy spotkamy i gdzie właściwą osobę (oby nie za 30 lat w Istambule na wycieczce ;) ).
Ja swego czasu, też szukałem tak jak Ty. Mam wiele cech które wymieniłaś i szukałem kogoś podobnego. Po jakimś czasie doszedłem do wniosku, że to z mojego punktu widzenia ideał i takowego nie znajdę. Tym bardziej, że ta osoba powinna podobnie postrzegać mnie. Mimo to nie przestawałem szukać. Zmieniłem tylko kryteria. Podzieliłem na cechy, które są dla mnie bardzo ważne i które partnerka musi spełniać oraz na takie które fajnie jak spełni jednak jeśli nie spełni, to dramatu nie będzie. Nauczymy się wtedy razem żyć, bo w naszym wieku trzeba uczyć żyć z drugą osobą. Każde ma swoje przyzwyczajenia.
Puenta? Od ponad dwóch lat jestem w związku (poznaliśmy się na portalu randkowym :) ). Nie, moja partnerka nie jest ideałem jak i ja nie jestem. Nie zawsze jest różowo, czasami ścieramy się (na początku bardzo mocno - trzeba dużo samozaparcia, chęci i mądrości aby przez to przejść), ale nauczyliśmy się jak się uzupełniać. Nie jesteśmy tacy sami, jesteśmy różni, ale nie aż tak aby nam to przeszkadzało. I co najważniejsze wspieramy się, nie okłamujemy, dbamy o siebie i o nasze potrzeby. Myślę, że jestem szczęściarzem.
Może warto zmienić swoje priorytety, aby być szczęśliwym?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakie dojrzałe i mądre podejście do tworzenia związku :-) Z tego pieca będzie chleb i to nie byle jaki ;-)...Dużo dobrych chwil Wam życzę :-D
A ile tych dalekich podróży planujesz z spokojnym panem w ciągu roku ee ... ? Kino domowe mam zabrać ze sobą ? I właściwie po co mi wykształcenie jeśli mam pasje . Pasja i dobra praca hmm... jakoś mi to nie konweniuje. Ogólnie rzecz ujmując rozumiem o co Ci chodzi .Ogólnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może być 24 lata ?:)
Jestem
Gdyby nie ten spokój, to normalnie ideał! :-)
Fajnie. A coś więcej? :)
Obawiam się, że prosisz o zbyt wiele tę osobę ;)
Poszukiwania nadal trwają?
Cyt. "Nie oczekuję niczego więcej niż sama mogę dać, ... "

Pięknie napisane. Oby wszyscy umieli trafnie ocenić swoje możliwości i być wobec siebie chociaż odrobinę krytyczni. Trafna samoocena bardzo pomaga trzeźwo liczyć na zamiary.

Wymagania zawsze trzeba sobie stawiać wyższe ale umiar wskazany.

@Leno, To na kiedy masz zaplanowaną kolejna wizyta w teatrze w Warszawie? ;-)))

Inne tematy z forum Towarzyskie

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

Gay Gdańsk (75 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry