Widok
Obie doskonale mnie znacie :)
Dla mnie Lenka spóźniła się o 10 lat (wg Jej oczekiwań) i/lub o niecałe 3 tygodnie (wg mnie).
Poza tym "Miły, spokojny, szczery, wierny, ambitny, wykształcony, z pasjami, dobrą pracą, bez zobowiązań, lubiący dalekie podróże, kino, teatr, spacery...." ????
No .. bez jaj... Starego Anioła szuka? ;]
Dla mnie Lenka spóźniła się o 10 lat (wg Jej oczekiwań) i/lub o niecałe 3 tygodnie (wg mnie).
Poza tym "Miły, spokojny, szczery, wierny, ambitny, wykształcony, z pasjami, dobrą pracą, bez zobowiązań, lubiący dalekie podróże, kino, teatr, spacery...." ????
No .. bez jaj... Starego Anioła szuka? ;]
meskie Anioły za córami ziemskimi tez latały ,dopuszczam ,
... sie tylko zastanawiam jak one rodziły tych gigantów
rzeczywiscie -pakiet nierealny w 1-ym
ambitny i wierny wyklucza sie--to mzona juz odstrzelic
teraz odwaliłąbym-- wykształcony--wystarczy z pasjami
byleby pasja nie były kobiety
ale to i tak bedzie trzeba cos pofolgowac
najwyzej zrekompensowac sobie ....
bez zobowiazan--40 lat i z ta reszta co pozstała--nie ma mowy,zeby go któras nie zhaczyła wczesniej
dobra praca?-pojecie zbyt ogólne,to mzoe sie kłócic z dalekimi podrózami albo i nie...
reszta--moze...
... sie tylko zastanawiam jak one rodziły tych gigantów
rzeczywiscie -pakiet nierealny w 1-ym
ambitny i wierny wyklucza sie--to mzona juz odstrzelic
teraz odwaliłąbym-- wykształcony--wystarczy z pasjami
byleby pasja nie były kobiety
ale to i tak bedzie trzeba cos pofolgowac
najwyzej zrekompensowac sobie ....
bez zobowiazan--40 lat i z ta reszta co pozstała--nie ma mowy,zeby go któras nie zhaczyła wczesniej
dobra praca?-pojecie zbyt ogólne,to mzoe sie kłócic z dalekimi podrózami albo i nie...
reszta--moze...
http://www.alternatywnamedycyna.pl/artykul.php?a_id=175
zegar biologiczny narzadów
sorki Lena:)
Sadyl to ja juz zadbam o jelita
pozwolisz?
karaluchy.i Tobie:)
zegar biologiczny narzadów
sorki Lena:)
Sadyl to ja juz zadbam o jelita
pozwolisz?
karaluchy.i Tobie:)
"Miły, spokojny, szczery, wierny, ambitny, wykształcony, z pasjami, dobrą pracą, bez zobowiązań, lubiący dalekie podróże, kino, teatr, spacery...."
"Nie oczekuję niczego więcej niż sama mogę dać"
Znaczy się jesteś miła, spokojna, szczera, wierna, ambitna, wykształcona, z pasjami, dobrą pracą, bez zobowiązań, lubiąca dalekie podróże, kino, teatr, spacery... wniosek z tego prawdopodobnie jesteś tak zaje..bista że żaden facet nie ma śmiałości do ciebie zagadać ...
P.S.
Połączenie Mr.Bean, starca pod kroplówką, Dr.House-a, Batmana lub Iron man-a z marynarzem i koleżanką-psiapsiółką z tutejszych ogłoszeń. ;]
"Nie oczekuję niczego więcej niż sama mogę dać"
Znaczy się jesteś miła, spokojna, szczera, wierna, ambitna, wykształcona, z pasjami, dobrą pracą, bez zobowiązań, lubiąca dalekie podróże, kino, teatr, spacery... wniosek z tego prawdopodobnie jesteś tak zaje..bista że żaden facet nie ma śmiałości do ciebie zagadać ...
P.S.
Połączenie Mr.Bean, starca pod kroplówką, Dr.House-a, Batmana lub Iron man-a z marynarzem i koleżanką-psiapsiółką z tutejszych ogłoszeń. ;]