Widok
Dominika on jest super :)
Dominika a jak sie ruszal ten koles bo wlasnie sie dowiedzialam ze juz u jednej z kolezanek on byl i nie zbyt byla z nigo zadowolona kiepsko sie ruszal
Najpierw podwijał bokserki... ;-)
a potem założył taki długi barmański fartuch pod którym nic nie miał. Z przodu zakryty, za to tyłeczek został wyeksponowany.
No i wszystkim pannom kazał po kolei się smarować balsamem. Troche to nudnawe było, ale dba widocznie facet o skórę ;-).
I jeszcze jedno. Po całym występie w zasadzie nie było o czym z facetem pogadać. Większe powodzenie miał jego bodyguard. ;)
a potem założył taki długi barmański fartuch pod którym nic nie miał. Z przodu zakryty, za to tyłeczek został wyeksponowany.
No i wszystkim pannom kazał po kolei się smarować balsamem. Troche to nudnawe było, ale dba widocznie facet o skórę ;-).
I jeszcze jedno. Po całym występie w zasadzie nie było o czym z facetem pogadać. Większe powodzenie miał jego bodyguard. ;)
heh, no u mnie nieco inaczej było. Wogóle całe show było wielką tajemnicą, bo wcześniej powiedziałam, że jak by coś takiego odstawiły to bym chyba wyszła. Dlatego jak pan pojawił się, to byłam w takim szoku, że nie miałam siły sie podnieść i wyjśc hihih Podobało mi się właśnie dlatego, że nie miało to nic wspólnego z obleśnym steaptizem tylko bardziej jako artystyczny występ z elementem ;) Smarowanai balsamem nie było i by napewno nie przeszło. Natomiast po występie fajne było to, że posiedział chwilkę z nami i można było pogadać.
http://www.striptizmeskitrojmiasto.pl
bardzo profesjonalne show nam zrobili w zeszłym miesiącu na wieczorze panieńskim mojej przyjaciółki. polecam i pozdrawiam !!
bardzo profesjonalne show nam zrobili w zeszłym miesiącu na wieczorze panieńskim mojej przyjaciółki. polecam i pozdrawiam !!