Widok

Fakt - kierowca autobusu linii 199

Aniołki Temat dostępny też na forum:
Kierowca autobusu linii 199 odjeżdżającego z dworca głównego w Gdańsku 13 czerwca 2019 o godzinie 8,25 podczs ulewy wyrzucił mnie z autobusu. Wsiadłem na tym przystanku z rowerem, było niespełna 9 osób w autobusie. Piszę o tym dlatego, że złożyłem skargę do ZTM, dzwoniłem w tej sprawie do centrali i z uzyskanych informacji wynika, że sptawa zostanie zamieciona pod dywan nie chcą mi zabezpieczyć nagrań z kamer w autobusie. Mam zamiar podać do sądu kierowcę za naruszenie mojej godności osobistej, stratę czasu oraz narażenie mnie na choroby. Proszę świadka zdarzenia o kontakt na mój numer telefonu 514 66 79 16 Kierowcy autobusów są przecież po to, żeby przewozić pasażerów a nie wyrzucać ich z autobusu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Miałeś rowerek to trzeba było pedałować pajacu, a co jakby na następnych przystankach stało po dwadzieścia staruuszek?
Cykliści je..ni jak tak to się będzie wlòkł przed autem środkiem bo niby może, na przejście dla pieszych też wjedzie bo d*pska nie zsadzi, ale jak deszczyk to wieźcie mnie do domu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Rajmund zluzuj gumę w majtach i już dzisiaj podaruj sobie kolejną kawusię, bo strasznie agresywny jesteś
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

do góry