Widok

Faktoria Sopot - co się stało z tym klubem?

Witam

Wie ktoś czemu zamknięto Faktorie z Sopotu?. Kiedyś tam byłem, był fajny klimat i super muzyka. W wieku 30 lat chciałem odświeżyć wizytę a tu informacja że już nie czynne. Zna ktoś lokal z podobnym klimatem w trójmieście?. Ostatnio bywałem w sfinksie ale chciałbym zmienić miejsce.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ta buda dla homo? zamknęli pewnie bo daleko od centrum, byłem raz dla jaj i było słabo, jak już takie klimaty to chyba lepszy Klub 69
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
> byłem raz dla jaj

To dość oczywiste w budzie dla homo. Trudno tam być dla cycków ;D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja byłem żeby zobaczyć jaki tam klimat :) a byłem w towarzystwie większym i też z cyckami :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłem jeszcze przed przeprowadzką do tej chałupy. Klimat był mega jak w niedzielę rano się wchodziło a tam pełno ludzi i dobre elektronicznie brzmienie. Fakt homosie byli ale nie rzucali się w oczy zbytnio, było sporo kobiet, par itp. Może tak trafiłem. Oprócz sfinksa nie wiem gdzie można pójść, nie kręcą mnie latynoskie brzmienia itp. a tego pełno wszędzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (53 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

do góry