Widok

Falowiec - pytania.

Dom i mieszkanie Zaspa Temat dostępny też na forum:
witam zamierzam zakupic kawalerke w falowcach na zaspie/przymorzy/zabiance taka 16-17m2 wejscie z klatki schodowej nie z galerii z balkonem Czy ktos ma doswiadczenie o wadach i zaletach tejze tzn halas z klatki, posiadanie piwnicy-czy brak itd
Cenie kazda merytoryczna uwage
Falowce rzeczpospolitej obroncow jagiellonska piastowska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zrobione raczej w dolnych rejonach przeciętności. a cena rzeczywiście powala. wyglada na pomyłkę, albo jakiś żart.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zastanów się czy chciałbyś mieszkać w czymś takim. NIe masz piekarnika, lodówki tylko speudo kuchenke gazową i mały zlew. Chcesz się kredytować na tą nieruchomość?
Ja mieszkałem do niedawna w kawalerce 32m2 i to było całkiem ok jak na kawalerkę, w 18 m2 nie chciałbym spędzić nawet tygodnia. Ciężko będzie Ci to wynająć.Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
wygląda tak, że bardzo dużo ludzi tam mieszka, miejsce jest bardzo dobre a cena atrakcyjna. Galerie mają swoją specyfikę ale naprawdę można tam dobrze mieszkać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak poczytasz ze zrozumiemiem do czego zobowiazani sa posrednicy ( i w nastepnej kolejnosci notariusze) to zrozumiesz ze placisz......za to ze przeczytali ogloszenie o znalezli kupujacego. Nie ma tam zadnej odpowiedzialnosci... no wiem oburza sie oni... ale to niestety prawda. poczytaj potem ZE ZROZUMIENIEM rozne akty notarialne i tam jest jak WOL napisane prawie wprost ze "POTEM MOZESZ MNIE W D...E POCALOWAC". Tylko trzeba to zrozumiec. A jak nie rozumiesz.... to w przypadku problemow ..... oddasz sprawe do sadu i tam Ci wszystko wyjasnia. Ze wiedzialy galy co braly. I tyle.
O ile posrednika mozesz pominac... to niestety notariusza juz nie - stad zawyzone stawki - podzialalo LOBBY prawnicze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Willa Krzywoustego (7 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

do góry