Widok

Fantasy

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Fantasy.
reżyseria Jan Klatascenografia Mirek Kaczmarekreżyseria światła Justyna Łagowskaruchy Maćko Prusakpróbkowanie muzyczne Jan Klata & Rafał Kowalczykkierownik produkcji Magda Raczekasystent reżysera, inspicjent Jerzy Gutarowskiasystent scenografa Maciej Chojnackiasystent kierownika produkcji Ewa Siweksufler Julia Michalskagrają Joanna Bogacka - Respektowa, Eliza Borowska - Dianna, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantasy

reżyseria Jan Klata scenografia Mirek Kaczmarek reżyseria światła Justyna Łagowska ruchy Maćko Prusak próbkowanie muzyczne Jan Klata & Rafał Kowalczyk kierownik produkcji Magda Raczek asystent reżysera, inspicjent Jerzy Gutarowski asystent scenografa Maciej Chojnacki asystent kierownika produkcji Ewa Siwek sufler Julia Michalska grają Joanna Bogacka - Respektowa, Eliza Borowska - ...
Przejdź do spektaklu.

fanka

Pani Joanna Bogacka wspaniała jak zwykle podziwiam od zawsze.
Szkoda że Teatr nie błyszczy dawnym blaskiem . Mam w pamięci wspaniałe premiery w Teatrze i łezka kręci się w oku .Ciągle mam nadzieje jako wierna fanka teatru , że wrócą dobre czasy dla tego Teatru czego sobie i innym życzę. I pozdrawiam zawsze cudowną Panią Joannę .

Brawo Klata!

Nareszcie coś naprawdę fajnego.Brakowo tego w tym teatrze.Rzecz mocna ale godna polecenia.Jeśli się mówi o tej sztuce to tym lepiej dla niej.Naprawdę warto!

Sztuka wystawiona z fantazją

Juz po odslonieciu kurtyny obraz jaki zobaczylem zaszokował mnie ile pracy kosztowało stworzenie takiego blokowiska nie wspomne o profesionalizmie ze strony aktorów . przedstawienie bardzo udane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To bylo straszne. W niedziele widzialem to przedstawienie i nie wiedzialem gdzie sie podziac, takie czulem zazenowanie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

co zostało ze Słowackiego

właściwie, to nie wiem, co zostało w tej inscenizacji z oryginalnej sztuki Juliusza Słowackiego??? Spektakl mimo wszystko bardzo mnie zachwycił - jako satyra ilustrująca życie współczesnego drobnomieszczaństwa i materialistów. Bardzo dobrze prezentował zróżnicowanie klas społecznych w jednym blokowisku, ukazał ludzi jednoczących się w momencie wielkich wydarzeń (śmierć papieża) czy podrzucających sobie świnie sąsiadów. Wspaniała scenografia, świetna muzyka i sceny z udziałem statystów - takie spektakle nie powinny tak szybko schodzić ze sceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantasy

reżyseria Jan Klata scenografia Mirek Kaczmarek reżyseria światła Justyna Łagowska ruchy Maćko Prusak próbkowanie muzyczne Jan Klata & Rafał Kowalczyk kierownik produkcji Magda Raczek asystent reżysera, inspicjent Jerzy Gutarowski asystent scenografa Maciej Chojnacki asystent kierownika produkcji Ewa Siwek sufler Julia Michalska grają Joanna Bogacka - Respektowa, Eliza Borowska - ...
Przejdź do spektaklu.
do góry