Widok

Farba, Coma

Farba, Coma Temat dostępny też na forum:
Zespół FARBA powstał w październiku 1999 roku w Gdyni. Założyli go wokalistka Joanna Kozak (Laureatka "Szansy na Sukces" (TVP2) 2000r.- z piosenką Izabeli Trojanowskiej "Tyle samo prawd ile kłamstw") oraz perkusista Jacek Woźniak. Członkowie grupy twierdzą, że nazwa FARBA była im pisana gdzieś "pośród gwiazd", a powstała na jednym z pierwszych koncertów, gdzie przed ich występem sponsor ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moje ciekawe przezycia xD

A ja bylem chwile na scenie, wygralem plyte,ktora ma Madzia kociamocia tlen ;p, a pozniej robilem za wieszak :D

Nie było tak źle

Farba faktycznie nie pasowała do tej imprezki, ale nie zagrali źle, tylko no... nie w klimacie trochę!
Coma zagrała swoje, czyli to samo do 2 lat, a Normalsi bez skutku reanimowali trupa Soundgarden :-)
Ogólnie srenio...

Super

no Farba to zdecydowanie nie pasowala, Normalsi to jakoś też mnie nie zachwycili, ale do Farby byli nieźli ^^
No wiadomo, po co jechałam - dla Comy i się na nich nie zawiodłam, super koncert

Inne tematy z forum Rozrywka

Festiwal Smaków Regionalnych (9 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych w AmberExpo Gdańsk powraca w dniach 28.02-1.03.2026 r.! Druga edycja...

ARKA Gdynia - GKS Katowice (3 odpowiedzi)

więcej

Hevelka 2026 (3 odpowiedzi)

Hevelka to nie tylko największy festiwal alkoholi kraftowych na Pomorzu, ale przede wszystkim...

do góry