Widok

Farba, Coma

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zespół FARBA powstał w październiku 1999 roku w Gdyni. Założyli go wokalistka Joanna Kozak (Laureatka "Szansy na Sukces" (TVP2) 2000r.- z piosenką Izabeli Trojanowskiej "Tyle samo prawd ile kłamstw") oraz perkusista Jacek Woźniak. Członkowie grupy twierdzą, że nazwa FARBA była im pisana gdzieś "pośród gwiazd", a powstała na jednym z pierwszych koncertów, gdzie przed ich występem sponsor ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

coma

polecam wszystkim, super kapela, dobra muza

Farba, Coma i Normalsi.

comaa!

geniaaalni są!!;p

PORAS

FARBA TO SIARA STRASZNA CZEMU NIE MA LEPSZYCH ZESPOLUW LIPA

marti

COMA!!!!!!!! super :) hyh

tak zgadzam sie z przedmówcą

bilety

a gdzie mozna kupic bilety?

bilety

a gdzie mozna kupic bilety?

Bilety

Bilety można na miejscu kupić ale o której zaczyna grac coma?

5 złoty

5 złoty za bilet to mała ale szkoda mi wydac tyle na takie zenujace zespoły Farba Coma (co to kur... jest ) poczekam na nastepny rok moze bedzie cos leprzego ;) pozdro z Przymorza

5 ZŁOTYCH ZA DUŻO

Co roku coraz więcej ,ogarnijcie się troche

tak sie nie pisze

poras nie sluchasz farby i dlatego nie umiesz pisac hehe zespolow przez "u" hehe

w tym roku totalne dno rok temu byl przynajmniej scooter a teraz jakies Farbi i inne scierwa

średnio

na farbie spałam, Normalsi grali ok Coma uratowała cały festiwal.

bez dobrego towarzystwa nie ma co się wybierać.

ochrona dramat.

eee tam...

Farba byla do dupy, to następne coś tez (nawet nie wiem co to było) a Coma chciala błysnąć utworami z ostatniej płyty i w większości olali się na stare hity. Chociaz trzeba im przyznac, ze zagrali "Skaczemy", "Spadam" (kazdy to już zna do obrzydzenia), "Leszek" i "Sierpień". W zeszlym roku było o wiele lepiej, ale patrząc po licznej publiczności coma mogłaby nas odwiedzać co rok.
3majcie się.

coma ...

COMA DAŁA TO CO MIALA W SOBIE NAJLEPSZE;) CHOC LICZYLAM NA WIECEJ KAWALKOW STAREJ DATY:) ALE BYLO FAJNIE;)

Zaje...cie było ;D

Na comie było zaje...ście! ;] błagam niech za rok też wystąpią ;] kocham ich muze, teksty.. Dali czadu ;))

Rewelka...

... chociaż ta farba to żal ;P Mój pierwszy koncert Comy, na pewno nie ostatni ;) Mogli dać więcej i zagrać stare hity, ale po to wydali nową płytę żeby też ją śpiewać przecież, także jest ok ;)
Jak pogo jest dobre, a było dobre, to jest świetnie! :)

Nic dodać, nic ująć

Coma była, jest i będzie świetna xD Normalsi również ;] tylko ta Farba troche tam nie pasowała ale cóż...

Nie rozumiem ludzi, którzy gadaja głupoty na temat ubioru innych ;/ każdu nosi to co lubi i w czym czuje się najlepiej. Glany są ok, sama wczoraj w miałam je na nogach i jakoś nie narzekam.

Oczywiście zgadzam się z Madzią, że pogo jest super ^^ atmosfera była ok ;) mam nadzieję, ze Coma za rok również zagości w Gdańsku ;]

moje ciekawe przezycia xD

A ja bylem chwile na scenie, wygralem plyte,ktora ma Madzia kociamocia tlen ;p, a pozniej robilem za wieszak :D

Nie było tak źle

Farba faktycznie nie pasowała do tej imprezki, ale nie zagrali źle, tylko no... nie w klimacie trochę!
Coma zagrała swoje, czyli to samo do 2 lat, a Normalsi bez skutku reanimowali trupa Soundgarden :-)
Ogólnie srenio...

Super

no Farba to zdecydowanie nie pasowala, Normalsi to jakoś też mnie nie zachwycili, ale do Farby byli nieźli ^^
No wiadomo, po co jechałam - dla Comy i się na nich nie zawiodłam, super koncert
do góry