Widok
Fatalna obsługa klienta w punkcie Galeria ALFA
29 maja weszłam do punktu 5 minut przed zamknięciem z osobą niepełnosprawną o kulach w celu zakupu sandałów Scholl i od wejścia młoda blondynka aroganckim tonem oznajmiła nam że mamy tylko 2 minuty bo zaraz zamyka kasę. Ponieważ bardzo zależało nam na zakupie tych butów złapałyśmy pierwsze lepsze i chciałyśmy mierzyć, ale nie było gdzie usiąść żeby osoba o kulach mogła je założyć. Zapytałam czy może jest gdzieś krzesło i usłyszałyśmy opryskliwą odpowiedź - przecież nie dam pani swojego prywatnego. W efekcie osoba o kulach przy mojej pomocy zmierzyła jednego buta na bardzo chorą nogę na stojąco i zakupiłyśmy je bo pasowały. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z tak okropną obsługą klienta, niech właściciel zastanowi się kogo zatrudnia sandały kosztowały 230zł to nie tak mało, myślę że za takie pieniądze można poświęcić trochę więcej czasu niż 2 minuty. Jak wyszłyśmy z tego "wspaniałego punktu" to inne sklepy jeszcze miały rolety otwarte.
Moja ocena
Mister Minit
kategoria: Szewc
oferta: -
jakość usług: -
czas realizacji: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
okropne to bylo pani zachowanie,pani Jolanto Garczarek.Weszla pani do sklepu za pięć 21,zobaczyla że sa sandały Scholla i wróciła pani po panią o kulach.Weszly panie do sklepu za dwie 21.I zarządala pani pomocy,bo jest pani z osoba starsza,ja jestem sprzedawcą a nie opiekunką,chyba w roli pomocy to pani przyszla? do tego nakrzyczala pani ze jak mogę sprzedawac buty a nie ma foteli.Ja tu mam tylko wysoki stołek barowy wiec raczej by sie nie nadał dla osoby o kulach.Wiec uwagi o braku foteli,krzeseł się nie krzyczy do sprzedawcy,bo ja swoich z domu nosić nie będę. Kupując obuwie z osobą o kulach,mozna przeznaczyc na to odpowiednia ilość czasu wiec skoro sklepy są czynne do 21 powinno się przyjść odpowiednio wcześniej.Jak zwróciłam uwage na fakt że zaraz zamykam sklep,bo jest czynny do 21 a juz mamy 21 to pani odkrzyknęła,że przeciez kino jest jeszcze czynne.Kino tak,ale sklepy na terenie Alfa Centrum są zamykane do 21.i to nie jest tak,że zamykam rolete,gasze światło i gotowe.Mierzyły panie kilka par butów,a te buty póżniej same w kartony się nie ułożą.Była pani okropną klientką i mam nadzieje więcej sie nie spotkamy.Jak wyszły panie ze sklepu,wszystkie inne sklepy były już pozamykane,a nawet zastawione przejścia,po to,żeby ludzie wchodzący do kina nie krążyli pomiędzy zamkniętymi już sklepami.A całe pani opryskliwe zachowanie jest uwiecznione na kamerze :) oraz to jak panie siedza po 21 na ławce pomiedzy pozamykanymi już sklepami.