Widok
Fatalne solarium
Wczoraj byłam po raz pierwszy i ostatni na tym solarium. Chodzę raz/3 tyg. na solarium na 10 min. na łóżko brązujące w innym salonie ale Pani stwierdziła że to za dużo i poleciła 8 minut, które nie dało żadnego efektu (mimo iż posmarowałam się dodatkowo przyspieszaczem). Kolejna kwestia to popękane szyby łóżka, brudna podłoga po której należy chodzić gdyż, UWAGA!!!, przycisk START znajduje się na ścianie zamiast na panelu łóżka! Także należy najpierw się rozebrać, po czym włączyć przycisk (który wygląda jak włącznik światła-nad włącznikiem znajduje się lampa) i pędzić położyć się na łóżko, gdyż już czas został uruchomiony!!! Paranoja. Przyciski nie działały także nie mogłam nawet zwiększyć nawiewu, poza tym nawiewy miały połamane kratki! Sprzęt i standard poniżej krytyki! Dodatkowo głośniki w łóżku również nie działały a z 2 stron mojej głowy widniały 2 głośniki do komputera z którego leciało radio. Głośniki zniszczone do granic możliwości, w radiu ciągle wywiady zamiast muzyki i zero relaksu. Musiałam gimnastykować się aby wyłączyć te głośniki które nadawały tak głośno że było słychać na korytarzu. Za pobyt w tym solarium powinno się płacić klientom bo to totalna porażka!!!!!!!!!!
Moja ocena
Sun Center
kategoria: Solaria
obsługa: -
czystość: -
wyposażenie: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6