Widok

Fatalny salon

Skorzystałam zachęcona grouponem i porazio mnie ! Zabieg odżywczy na włosy okazał się nałożeniem odżywki po umyciu głowy szamponem, co wydaje się raczej standardem u fryzjera. Teraz doszłam do tego(po obejrzeniu strony salonu), ze ścinała mnie pomoc fryzjerska, a nie profesjonalny fryzjer, jak było w reklamie. Miałam mieć zaproponowaną fryzurę i dobraną do twarzy a usłyszałam na wejściu "jak ścinamy".... Porażka, efekt zresztą też mizerny. Myślę, że salon sam padnie, bo nikt przy zdrowych zmysłach tam nie wróci !
Moja ocena
Bellagio kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zazwyczaj jak wychodzi się od fryzjera włosy są gładkie i błyszczące w tym przypadku tak niestety nie było, myślałam że jak je zrobię w domu po swojemu to będzie inaczej niestety są poszarpane, nie równo ścięte i w dodatku jakby z rok nie były podcinane( mimo nałożonej " maski regeneracyjnej" i farby po której włosy są zawsze błyszczące). Kupiłam kupon plus dopłaciłam za malowanie sporo kasy, a do tego muszę iść do innego salonu to poprawić. Prośba do właściciela/lki proszę zmienić stronę internetową bo w rzeczywistości nie jest tak ( nie ma fryzjerów wg oferty jaka widnieje to są tylko pomoce fryzjera!).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak najbardziej się zgadzam :(
Mi pomoc fryzjerska też ścinała włosy.
Jestem załamana.
Mam bardzo długie włosy, a ona mi ściachała ponad połowę włosów. Tak, ze został jeden marny kosmyk za łopatki, a reszta włosów została ścięta mniej więcej do ramion. Do tego oczywiście nierówno.

Wiele lat będę musiała czekać zanim włosy mi odrosną :(
Wciąż jestem załamana, bo niestety doczepione pasemka nie układają mi się tak jak naturalne włosy.

Zresztą ja także opisałam swoją wizytę w komentarzu do tego cudownego salonu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem zachwycona tym salonem obsluga wystrojem szczerze polecam . Skorzystalam z zabiegow kosmetycznych jak i fryzjerskich obie panie przesympatyczne :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry