Widok

Fatum

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Fatum.
Fatum
Marzena Nieczuja-Urbańska

Kolejny recital Marzeny Nieczui-Urbańskiej inspirowany portugalską muzyką Fado. Maleńkie muzyczne opowieści o kobiecie uwikłanej w miłość, która nie zawsze umie sobie z nią poradzić.

Marzena Nieczuja-Urbańska o FATUM: "Tyle jest na świecie pięknych piosenek o miłości i jeżeli jakaś z recitalu FATUM przypadnie publiczności do serca, choćby jedna, to warto ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fatum

Fatum Marzena Nieczuja-Urbańska Polscy kompozytorzy i rodzimi tekściarze stworzyli pieśni zrodzone z inspiracji fado, muzyki duszy, żalu, tęsknoty i samotności. Przetransponowali je na nasze, kulturowe doświadczenia. Powstały piękne i nostalgiczne, maleńkie muzyczne opowieści o kobiecie uwikłanej w miłość, kobiecie która nie zawsze umie sobie z tą miłością poradzić. Marzena Nieczuja-Urbańska ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj

był recital. Zachwycający.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

błąd

Błąd w opisie - Anna Bukowska nie gra w spektaklu Fatum.

wypowiedź zmoderowana ( 2011-01-14 19:54:14)

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

ciekawe

bo na stronie Wybrzeża jest dokładnie tak samo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

"zawsze można wyjść i wybrać "lżejszy" sposób spędzania czasu."

np doda ta to ma dykcję ha ha ha ah
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

stamtąd trójmiasto.pl wzięło. Błąd. Ta pani grała w Fado. Wiem, bo chodzę regularnie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

milosc

Nie tylko jedna piosenka wpadła w moje serce. To piękny wieczór, który na długo pozostanie w mojej pamięci. Bardzo dziękuję, wzruszyłam się do łez.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudownie!

Pani Marzena jest cudowną artystką! Cieszę się niezmiernie że mogę z nią współpracować przy naszych projektach grupy teatralnej Giociona ;p Miałam zaszczyt wysłuchania Fado w Jej wykonaniu... Po prostu Przepięknie!. Przy niektórych pieśniach aż przenikał mnie dreszcz! ;)

w nawiazaniu do wczesniejszych wypowiedzi,byłam w sobotę na Fatum i grała tam Anna Bukowska.Koncert świetny,p.Marzena i cały zespół rewelacyjny.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nieziemsko!!!!

Koncert z 18 maja wywołał entuzjazm.I nie dziwię się.Pół koncertu siedziałam ze ściśniętym gardłem.Nie zapomnę długo tej muzyki,tych słów,tego nastroju,Dziękuję.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

brawo brawo super

pani marzena rewelacyjnie tonowala nastrój portugali, uczta dla ucha i oczu, muzyccy super, jedyna wada krótko słuchało by się bez końca, kiedy płyta,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fatum

Fatum Marzena Nieczuja-Urbańska Polscy kompozytorzy i rodzimi tekściarze stworzyli pieśni zrodzone z inspiracji fado, muzyki duszy, żalu, tęsknoty i samotności. Przetransponowali je na nasze, kulturowe doświadczenia. Powstały piękne i nostalgiczne, maleńkie muzyczne opowieści o kobiecie uwikłanej w miłość, kobiecie która nie zawsze umie sobie z tą miłością poradzić. Marzena Nieczuja-Urbańska ...
Przejdź do spektaklu.
do góry