Widok
Feel
Feel - polska grupa muzyczna, tworząca muzykę z nurtu pop-rock, założona w Katowicach w maju 2005 roku, pod nazwą Q2, a następnie przemianowana na Q3, później na Kupicha Band i w końcu na Feel.
[foto1]
W 2007 roku zespół otrzymał nagrody Bursztynowego Słowika i Słowika Publiczności na Sopot Festival 2007, gdzie rywalizował z takimi wykonawcami jak: Emmanuel Moire, Sophie Ellis-Bextor, Monrose, ...
więcej
więcej
Żal
Trochę to żałosne. Nie raz wydawałam 10-20zł, a jedego wieczoru grało nawet 6 zespołow. Trojmieskich i oczywiscie nikomu nie znanych. Nie jeden zespół zagraniczny, życzył sobie 80zł za swoj występ i to z supportem. A tutaj? Taka mizerotka jak Feel życzy sobie taaakie pieniądze? Zreszta nie pierwszy raz. Nie moge się doczekać jak za rok słuch o nich zaginie.
porażka
Feel to był mój ulubiony zespół do czasu koncertu latem w Operze Leśnej. Na szczęście dostałam bilety od znajomego bo 2x 50 zł bym chyba popłakała się nad stratą. Spóźniony koleś odwalił spiewanie w 40 min po czym odwrócił sie na piecie i skonsternowany tłum nie wiedział co ma zrobić?? Porażka.
byłam
miałam okazje uczestniczenia w niedzielnym koncercie zespołu Feel ( darmowe zaproszenie :) + moje 9 letnie dziecko wielki fanatyk zespołu) o dziwo koncert zaczął sie punktualnie, po koncercie zespól podpisywal autografy co mnie zadziwiło Piotr został do samego końca, nikomu nie odmówił wspolnego zdjęcia wróciłam z zadowolonym dzieckiem i pokazna kolekcją zdjęc Piotra.
Byliśmy tam
Byłam na koncercie wraz z 7,5 letnią córką. Wielką fanką zespołu. Koncert zaczął się punktualnie. Był udany. Po koncercie rzeczywiście Piotr Kupicha ale również pozostali członkowie zespołu rozdawali autografy i pozowali do wspólnych zdjęć z fanami. Nie zauważyłam aby komuś odmówili. Mimo zmęczenia pokazali, że mają klasę. Podobnie było na koncercie, który odbył się w Gdyni w nowe hali Sportowej po meczu Lotosu.To bardzo miłe. Tym również zdobywają fanów. Córka wróciła szczęśliwa z autografami i zdjęciami. Tak trzymać.