Widok

Feel

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Feel - polska grupa muzyczna, tworząca muzykę z nurtu pop-rock, założona w Katowicach w maju 2005 roku, pod nazwą Q2, a następnie przemianowana na Q3, później na Kupicha Band i w końcu na Feel. [foto1] W 2007 roku zespół otrzymał nagrody Bursztynowego Słowika i Słowika Publiczności na Sopot Festival 2007, gdzie rywalizował z takimi wykonawcami jak: Emmanuel Moire, Sophie Ellis-Bextor, Monrose, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cena

cena godna uwagi...cenią się bardzo...cena promocyjna w przedsprzedaży:) cenna uwaga....

a pogo bedzie ?

nie dał bym złamanego centa

nawet jakby za darmo rozdawali to bym nie poszedł..
dlaczego taki shit w ogole trafia na rynek? jest tylu wybitnych zespołów a oni? co sobą prezentują?

bilety rzeczywiście w okazyjnej cenie, nawet za darmo bym nie poszedl

przeginka

chlopakow chyba ladnie telepie... :D pozamieniali sie na łby z własnymi andrzejami :D tez mi atrakcja za 7 dichów.. ;D

A co oni są U2?

Z konceru powinni ich przewiezc od razu na posterunek za wyłudzenia

przeciez

to plagiaty

Jak zobaczyłem cenę biletów to nie wiedziałem co robić-śmiać się czy płakać? Przecież to jest jakiś niesmaczny żart! Współczuję ludziom, którzy pójdą na to ścierwo za takie pieniądze...

nie dzwońcie to ściema!!!!

zainteresował mnie ten koncert zadzwonilam i co?
okazało się że pod tymi nr.tel.co podano te panie które tam pracują pierwsze co słyszą o tym koncercie więc morał jest jasny......

za co 57/77 zł??

poprostu żałosne tak jak oni sami i ludzie którzy będą na tym koncercie

Żal

Trochę to żałosne. Nie raz wydawałam 10-20zł, a jedego wieczoru grało nawet 6 zespołow. Trojmieskich i oczywiscie nikomu nie znanych. Nie jeden zespół zagraniczny, życzył sobie 80zł za swoj występ i to z supportem. A tutaj? Taka mizerotka jak Feel życzy sobie taaakie pieniądze? Zreszta nie pierwszy raz. Nie moge się doczekać jak za rok słuch o nich zaginie.

HM..

..NIE WIEM SAMA;) FAKT, MYSLĘ ZE BILET 50 ZŁ MAKS - CHOĆ CHŁOPAKÓW NAWET LUBIĘ ALE 77 TO JUZ TROSZKĘ ZA DUŻO...

porażka

Feel to był mój ulubiony zespół do czasu koncertu latem w Operze Leśnej. Na szczęście dostałam bilety od znajomego bo 2x 50 zł bym chyba popłakała się nad stratą. Spóźniony koleś odwalił spiewanie w 40 min po czym odwrócił sie na piecie i skonsternowany tłum nie wiedział co ma zrobić?? Porażka.

funka

co wy gadacie za głupoty . tak sobie życzą i tyle .jak dlamnie fajna ekipa i warto. jak ktoś nielubi niech niesłucha i niegada głupot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D

Ja pójdę na to bo mi kasy nie szkoda a to zawsze możliwość wyrwania sie z domu

Zalosne

Jakim cudem na hali Olivia.Przeciez tam sa nadal otwarte lodowiska,Za tą cene to wolałbym pojechać do Bydgoszczy na en-Trance(8marca)

SPRZEDAM BILETY

MAM DWA BILETY NA KONCERT I CHĘTNIE JE SPRZEDAM!!!
CENA ZA SZTUKE 40ZŁ.

a kiedy feel w islandii?

szkoda ze ni emoge pojsc z kamila.......

Odkupię bilety

Edyta, chętnie odkupię Twoje bilety!

Dobrze że weszłam na tą strone

To koncert zaczyna sie o godz 18stej to dobrze że ja weszłam na tą strone bo myslałam że jest na godz 20stą mam zaproszenia właśnie na ten koncert ale tam nawet nie piszę októrej godz:/ mam nadzieje że będzie fajnie

byłam

miałam okazje uczestniczenia w niedzielnym koncercie zespołu Feel ( darmowe zaproszenie :) + moje 9 letnie dziecko wielki fanatyk zespołu) o dziwo koncert zaczął sie punktualnie, po koncercie zespól podpisywal autografy co mnie zadziwiło Piotr został do samego końca, nikomu nie odmówił wspolnego zdjęcia wróciłam z zadowolonym dzieckiem i pokazna kolekcją zdjęc Piotra.

Byliśmy tam

Byłam na koncercie wraz z 7,5 letnią córką. Wielką fanką zespołu. Koncert zaczął się punktualnie. Był udany. Po koncercie rzeczywiście Piotr Kupicha ale również pozostali członkowie zespołu rozdawali autografy i pozowali do wspólnych zdjęć z fanami. Nie zauważyłam aby komuś odmówili. Mimo zmęczenia pokazali, że mają klasę. Podobnie było na koncercie, który odbył się w Gdyni w nowe hali Sportowej po meczu Lotosu.To bardzo miłe. Tym również zdobywają fanów. Córka wróciła szczęśliwa z autografami i zdjęciami. Tak trzymać.
do góry