Widok

Feel

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Feel - polska grupa muzyczna, tworząca muzykę z nurtu pop-rock, założona w Katowicach w maju 2005 roku, pod nazwą Q2, a następnie przemianowana na Q3, później na Kupicha Band i w końcu na Feel.

W 2007 roku zespół otrzymał nagrody Bursztynowego Słowika i Słowika Publiczności na Sopot Festival 2007, gdzie rywalizował z takimi wykonawcami jak: Emmanuel Moire, Sophie Ellis-Bextor, Monrose, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Feel

Feel - polska grupa muzyczna, tworząca muzykę z nurtu pop-rock, założona w Katowicach w maju 2005 roku, pod nazwą Q2, a następnie przemianowana na Q3, później na Kupicha Band i w końcu na Feel. [foto1] W 2007 roku zespół otrzymał nagrody Bursztynowego Słowika i Słowika Publiczności na Sopot Festival 2007, gdzie rywalizował z takimi wykonawcami jak: Emmanuel Moire, Sophie Ellis-Bextor, Monrose, ...
więcej

byłam

miałam okazje uczestniczenia w niedzielnym koncercie zespołu Feel ( darmowe zaproszenie :) + moje 9 letnie dziecko wielki fanatyk zespołu) o dziwo koncert zaczął sie punktualnie, po koncercie zespól podpisywal autografy co mnie zadziwiło Piotr został do samego końca, nikomu nie odmówił wspolnego zdjęcia wróciłam z zadowolonym dzieckiem i pokazna kolekcją zdjęc Piotra.

Byliśmy tam

Byłam na koncercie wraz z 7,5 letnią córką. Wielką fanką zespołu. Koncert zaczął się punktualnie. Był udany. Po koncercie rzeczywiście Piotr Kupicha ale również pozostali członkowie zespołu rozdawali autografy i pozowali do wspólnych zdjęć z fanami. Nie zauważyłam aby komuś odmówili. Mimo zmęczenia pokazali, że mają klasę. Podobnie było na koncercie, który odbył się w Gdyni w nowe hali Sportowej po meczu Lotosu.To bardzo miłe. Tym również zdobywają fanów. Córka wróciła szczęśliwa z autografami i zdjęciami. Tak trzymać.

Feel

Feel - polska grupa muzyczna, tworząca muzykę z nurtu pop-rock, założona w Katowicach w maju 2005 roku, pod nazwą Q2, a następnie przemianowana na Q3, później na Kupicha Band i w końcu na Feel. [foto1] W 2007 roku zespół otrzymał nagrody Bursztynowego Słowika i Słowika Publiczności na Sopot Festival 2007, gdzie rywalizował z takimi wykonawcami jak: Emmanuel Moire, Sophie Ellis-Bextor, Monrose, ...
więcej
do góry